SHARP 49CFE5001E – o nouă perspectivă a calității

Vrei să investești într-un televizor nou, de ultimă generație și modern, atunci e cazul să te orientezi spre un model LED Full HD. Această nouă generație de televizoare a cucerit întreaga lume, aducând calitate, imagini spectaculoase și o sonorizare de excepție direct în confortul casei tale. SHARP 49CFE5001E se dovedește a fi televizorul mult dorit de mulți dintre noi, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2799 lei(verifică preț actualizat). Cu specificații ce se află în raport direct proporțional cu prețul, acesta merită toată investiția.

Are o diagonală de 125 cm și datorită tehnologiile sale, transformă o banală vizionare a unui film într-o adevărată experiență cinematografică. Aspectul său este unul modern, are un design atractiv și o ramă de culoare neagră. Dimensiunile televizorului cu stand sunt de 1104 x 687.9 x 229.2 mm, fără stand acestea sunt 1104 x 641.1 x 74.9 mm, iar greutatea acestuia este de 11.4 kilograme.

Poze cu televizorul

SHARP 49CFE5001E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă ești amator de filme, seriale sau meciuri de fotbal și vrei să urmărești cele mai noi producții televizate la o calitate superioară, cu o sonorizare pe măsură, atunci acest model de televizor va fi perfect pentru tine. Dispune de un sistem audio modern marca NICAM/A2, cu două ieșiri (boxe) de 8 W, iar calitatea superioară a sunetului este dată de tehnologia încorporată Dolby Digital și Dolby Digital Plus.

Claritatea imaginilor și culorile naturale sunt asigurate de diagonala impresionantă de 125 cm, rezoluția de 1920 x 1080 pixeli, un contrast puternic de 1000000:1, luminozitatea ce se ridică la valoarea de 300 cd/mp și funcția Active Motion 100, toate acestea  oferind o vizibilitate de cinci stele a programelor, meciurilor sportive, filmelor sau emisiunilor preferate. Are un aspect al imaginii de 16:9 și este dotat cu un player multimedia integrat prin care utilizatorii au acces la filme sau muzică.

Recepția și transmisia semnalului la televizor este asigurată de un tuner digital model DVB-T/C, iar puterea consumată de acest dispozitiv este una relativ mică, potrivit specialiștilor, de doar 67 W. Cei care utilizează acest televizor beneficiază de un cost redus al energiei electrice, ceea ce se traduce prin facturi mai mici și economii la bugetul personal.

Dintre caracteristicile speciale ale acestui model, trecem în revistă următoarele funcții care fac din acest televizor o soluție ideală pentru oricine. Funcția PVR Ready permite utilizatorilor să înregistreze o emisiune, un film sau un program preferat și să îl urmărescă mai târziu, iar Digital Programme List afișează lista programelor TV într-un format digital atractiv și ușor de selectat. Mai dispune de funcție HDMI-CEC și Audio Return Channel, care asigură o sonorizare perfectă a televizorului.

Dispune de conexiuni HDMI, Slot CI+, RF In și D-SUB, iar porturile și intrările televizorului sunt structurate după cum urmează: 3 porturi HDMI, un port minijack pentru căști, o intrare component, o intrare video composite, două intrări USB 2.0, o intrare PC (D-Sub 15 pini) și o ieșire optică audio digitală.

Dacă te întrebi de ce ai investi într-un asemenea model, argumentele pozitive ar fi dimensiunea generoasă de 125 cm, calitatea Full HD, sonorizarea profesională, rezoluția și calitatea imaginii pe care o oferă. Toate acestea, dar și prețul avantajos pe care îl are îl fac o soluție ideală pentru cei care vor să își schimbe televizorul cu unul nou.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • diagonala generoasă de 125 cm
  • luminozitate și rezoluție foarte bune
  • prezența a trei porturi HDMI și două USB 2.0 pentru o conectivitate multiplă
  • prețul foarte bun

Contra:

  • sunetul destul de slab de doar 8 W pe difuzor
  • lipsa caracteristicii smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.4

8.7

O alegere inspirată

SHARP 49CFE5001E este unul dintre televizoarele recomandate utilizatorilor interesați de o diagonală generoasă, și nu de funțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.