Sharp 32LE350EBK – televizorul Smart entry-level

Pentru cei care își doresc un televizor nou care să ofere acces la majoritatea tehnologiilor disponibile în acest moment și să fie ieftin, modelul Sharp 32LE350EBK reprezintă o opțiune atractivă. Prețul pentru un astfel de model este de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 41 de lei. Dacă avem în vedere dotările televizorului, prețul este unul foarte bun. Televizorul este potrivit pentru persoanele aflate la prima experiență cu un astfel de dispozitiv, ce își doresc un model ieftin, care să îmbine imaginea de calitate Full HD cu funcțiile Smart.

Designul televizorului este unul standard, acesta având ecranul încadrat de o ramă de grosime medie și o carcasă neagră alcătuită din plastic. Pentru fixare, televizorul folosește un suport robust care oferă o stabilitate ridicată. Suportul este cromat. Dimensiunile televizorului sunt de 743 x 451 x 38 mm, remarcându-se faptul că acesta este foarte subțire în raport cu celelalte dimensiuni.

Poze cu televizorul Smart Sharp 32LE350EBK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, fiind unul mediu pentru categoria din care face parte. Rezoluția Full HD este de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară și sunt afișate în sistem 16:9.  LED-urile asigură o luminozitate constantă de 300 cd/mp care atrage după sine un contrast bine definit. Ecranul beneficiază de o tehnologie pentru panou de tip RGB care procesează culorile în 8 biți. Tehnologia Active Motion de 100 Hz asigură redarea clară și fluidă a cadrelor în mișcare. Efectul de blur (neclaritate) este eliminat, iar mișcarea este redată curgând lin și într-un mod foarte detaliat. Cursele de mașini, emisiunile sportive, filmele și jocurile de acțiune se vor vedea la un alt nivel.

Sharp 32LE350EBK beneficiază și de funcții Smart, astfel încât, pe lângă folosirea acestuia pentru vizionarea clasică, să poți avea acces și la internet. Vei putea prin urmare să vizionezi filme, seriale și emisiuni online, să navighezi în browser, să verifici postările de pe rețelele de socializare, să verifici adresa de e-mail sau să rulezi aplicații și jocuri. Interfața televizorului este ușor de folosit, așa că te vei obișnui repede cu ea chiar și dacă nu ai experiență cu un astfel de dispozitiv. În scurt timp vei considera televizorul un alt mijloc de a sta conectat la tot ce se întâmplă în mediul online, pe lângă tabletă sau smartphone.

Sistemul audio are o putere de 12 W, iar la baza lui se află tehnologia Dolby Digital Plus. Televizorul beneficiază de un player media integrat care poate reda muzică direct de pe un stick USB.

În ceea ce privește  conectivitatea, televizorul îți va permite conectarea la orice player Blu-Ray sau DVD, sistem audio, consolă de jocuri PlayStation, Xbox sau Wii, stick USB, PC, laptop etc. Televizorul este dotat astfel cu 3 port-uri HDMI și câte unul USB, Scart, video composite și component. Televizorul mai beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C, DVB-S2, care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern. Redarea video se face în sistem NTSC, PAL și SECAM. Conexiunea la internet se realizează prin cablu de rețea.

Televizorul are un consum de 41 W, dovedindu-se eficient pentru economisirea pe termen lung.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • preț avantajos

Contra:

  • sunetul mi-ar fi plăcut să fie mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Sharp 32LE350EBK este un Smart TV cu un preț avantajos, potrivit celor cu un buget mediu, ce se mulțumesc cu o diagonală standard de 80 cm.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.