Samsung UE78HU8500L – televizorul Ultra HD și ultra performant

Unul dintre modelele de top din seria de televizoare UHD curbate de la Samsung este Samsung UE78HU8500L. Televizorul impresionează la fiecare nivel și reprezintă o adevărată atracție pentru iubitorii de gadget-uri. Prețul pentru acest model este de aproximativ 30000 lei (verifică preț actualizat). Prețul este la fel de fabulos precum dotările televizorului, dar iubitorii de gadget-uri vor plăti oricât pentru a avea un astfel de dispozitiv.

La nivelul designului, producătorul a ales să ducă spectacolul la maximum. Așa că, pe lângă faptul că ecranul este curbat, acesta are niște dimensiuni care te lasă fără cuvinte. Datorită curbării, ecranul oferă o vizibilitate extrem de bună. Designul a fost lucrat în amănunt, oferindu-se atenție detaliilor cele mai mici. Finisajele metalice și detaliile premium oferă un aspect elegant. Suportul Aero Design înalță imaginea și oferă impresia că aceasta plutește în cameră.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung UE78HU8500L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 198 cm, dovadă a faptului că producătorul a luat în serios ideea aducerii experienței de cinematograf în casele utilizatorilor. Rezoluția de 3840 x 2160 pixeli nu lasă loc de îndoială în ceea ce privește calitatea imaginii. De altfel, calitatea imaginii este de 4 ori mai mare decât în cazul televizoarelor Full HD. Prin intermediul unui motor grafic UHD, fiecare imagine este procesată în detaliu, iar imaginile de calitate inferioară sunt convertite, astfel încât la final să arate la fel de bine ca imaginile UHD.

Televizorul beneficiază de tehnologii pentru Local Dimming, ceea ce înseamnă că imaginile sunt împărțite în cele mai mici bucăți, astfel încât analiza pentru tonurile cele mai întunecate și cele mai strălucitoare să fie cât mai amănunțită. Imaginile în mișcare sunt redate extrem de clar, fără pic de blur datorită tehnologiei Clear Motion Rate. Acest lucru este posibil datorită combinării ingenioase a unei rate de refresh avansate cu o viteză mare a procesorului de imagine și tehnologia de iluminare de fundal.

Samsung UE78HU8500L beneficiază și de tehnologie 3D care folosește ochelari cu obturator activ, obținându-se astfel imagini realiste și cu o profunzime surprinzătoare. Televizorul face posibilă și conversia din 2D în 3D și vine la pachet cu două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este unul foarte complex, beneficiind de funcții de personalizare individuală a fiecărui set de difuzoare. Ieșirea are o putere totală de 60W. Sunetul este de tip Front Firing și New Waveguide, oferind o experiență tridimensională. Sunetul este bogat, clar și puternic. Tehnologia de la baza sunetului este Dolby MS11.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad Core avansat care permite utilizatorului să facă tot de dorește într-o interfață fluidă. Timpii de așteptare sunt extrem de mici. Procesorul face posibilă navigarea pe internet, postarea pe rețelele de socializare, rularea de aplicații și jocuri și urmărirea de filme online. Multitasking-ul este foarte fluid, iar pentru acesta există inclusiv funcția Multi Link Screen care permite urmărirea mai multor ecrane în același timp.

Distracția continuă și la nivelul controlului, televizorul putând fi controlat prin telecomandă sau touchpad, comenzi vocale sau tactile. În plus, prin funcția Smart View, televizorul se poate conecta la smartphone sau tabletă pentru a distribui sau reda conținut de pe acestea, putând în același timp să primească și comenzi prin intermediul lor. Schimbarea canalului, setarea volumului sau deschiderea unei aplicații nu au fost niciodată mai la îndemână!

La nivelul conectivității, televizorul are 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 2 port-uri video composite și câte unul pentru Scart, component și rețea. Conexiunea la internet se poate stabili și prin Wi-Fi. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • 198 cm,
  • Smart TV 3D,
  • curbat

Contra:

  • prețul piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung UE78HU8500L este unul dintre Smart Tv-urile cu rezoluție Ultra HD, ce are o diagonală imensă, dar și un preț pe măsură.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.