Samsung UE60J6200 – televizorul Full HD smart de mari dimensiuni

Funcțiile smart adaugă foarte multe activități de divertisment ce pot fi desfășurate alături de cei dragi în confortul casei, așa că mulți dintre utilizatori fac trecerea spre televizoare smart. Dacă te numeri printre norocoșii care își permit ecrane de mari dimensiuni pentru o experiență cu adevărat interactivă, modelul Samsung UE60J6200 ți se va părea cu adevărat atractiv. Este un televizor ideal pentru cei care vor să investească într-un model care să devină centrul activităților de divertisment. Televizorul oferă acces la internet și poate partaja conținut către toate dispozitivele smart, menținându-te mereu conectat la noutăți și la activitatea celor dragi. Acesta are un preț de aproximativ 6599 lei(verifică preț actualizat), unul pe măsura caracteristicilor oferite.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Acesta are un design care îi pune foarte bine în evidență toate calitățile. Astfel, ecranul de mari dimensiuni este încadrat de o ramă foarte subțire, iar profilul este la rândul său subțire, carcasa având o grosime de nici 65 mm. Contrastul cromatic dintre carcasă și suportul argintiu lasă impresia de dinamism și susține un aspect modern și performant. Televizorul are dimensiunile de 1365.0 x 797.4 x 64.4 mm.

Poze cu televizorul Smart

Samsung UE60J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 152 de cm, fiind extrem de generos și redând imaginile la o scară ideală. Calitatea Full HD este exploatată de deplin, claritatea atingând cote maxime, iar culorile bogate fiind apropiate de realitate. Imagininile sunt redate la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli și calitatea lor este îmbunătățită folosind tehnologiile Wide Color Enhancer (Plus) și Contrast Enhancer. Cadrele în mișcare sunt redate folosind tehnologia Auto Motion Plus, aceasta fluidizând cadrele și îndepărtând astfel blur-ul.

Ecranul îți pune la dispoziție mai multe moduri de vizionare predefinite, care adaptează setările de culoare, luminozitate și sunet la tipul de conținut. Spre exemplu, în modul Fotbal verdele ierbii și culorile de pe stadion sunt evidențiate, mișcarea sportivilor este cursivă și clară, iar uralele se aud foarte realist. Printre moduri se mai numără Sport, Game, Film sau Nature, experiența de vizionare fiind una foarte atractivă. Sunetul este unul standard, având o putere de 20 W.

Televizorul face însă mai mult decât doar să ofere un suport bun pentru vizionarea canalelor tv. Funcțiile smart permit astfel vizionarea emisiunilor, serialelor și filmelor online direct pe ecranul televizorului, fără a mai fi nevoie de un stick USB. De asemenea, acestea permit navigarea în browser, rularea de aplicații și jocuri, accesul la funcții personalizate etc. O funcție atractivă este cea de agendă personală, astfel că vei putea consulta pe ecran ora și activitățile programate în fiecare dimineață. În plus, televizorul poate fi programat să pornească la o anumită oră cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone. Televizorul se conectează foarte rapid la alte dispozitive smart, funcția Easy Sharing permițând transferul fără cablu între telefon sau tabletă și televizor. Conexiunea la internet se poate stabili wireless sau prin cablu.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim pentru un ecran de mari dimensiuni
  • imagini de calitate Full HD
  • funcții smart performante
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere Smart

Samsung UE60J6200 este un televizor potrivit pentru cei ce își doresc funcții Smart, imagini naturale și o diagonală de 152 cm.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.