Samsung UE32J500032 – un TV Full HD ieftin

Ești în căutarea unui televizor cu o diagonală medie, imagini impecabile și un preț rezonabil? În cazul acesta Samsung UE32J500032 ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1370 lei(verifică preț actualizat). În cazul în care ai noroc și este inclus în promoția săptămânală, îl poți prinde la reducere.

Din punct de vedere al designului, televizorul afișează un aspect plăcut, destul de ”cuminte”. Dar având în vedere prețul, nu aș putea spune că mă surprinde. Are o ramă slim, dintr-un plastic negru și un panou îngust, astfel încât dacă alegi să îl montezi pe un suport de perete, nu iese prea mult în evidență. Nici suportul din dotare nu mai este robust, ca în cazul modelelor vechi, ceea ce mă face să mă gândesc de două ori dacă să îl mai montez pe un suport Tv de perete sau să îl las așa.

Poze cu Samsung UE32J500032

Samsung UE32J500032

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, îți pot spune că avem de-a face cu un TV ce are o diagonală de 82 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi într-un dormitor sau într-un living mai micuț. Distanța minimă dintre TV și privirea telespectatorului, trebuie să fie de trei ori cât diagonala televizorului, asta ar însemna 246 cm în cazul modelului de față.

Are o rezoluție Full HD, ce asigură utilizatorului o experiență de vizionare clară și detaliată, astfel încât timpul petrecut în fața televizorului va fi o adevărată plăcere. Culorile vii și bogate oferă un spectacol de imagine, pentru ca filmele și emisiunile de divertisment urmărite să fie exceplționale.

Sunetul este susținut de cele două ieșiri a câte 5 W fiecare, suficient pentru o utilizare mai puțin pretențioasă. Poate că nu dezvoltă un sunet foarte puternic, dar cu certitudine, te vei bucura de un sunet clar și precis, chiar și la volum maxim.

Tunerul digital este și el prezent și are rolul de a te scăpa de receiverul acela inestetic, dar și de cabluri întinse prin toată casa, ce te ajutau să te bucuri de posturile HD. Acum este suficient să optezi pentru servicii analogice și te vei putea bucura de această facilitate. Bineînțeles că dacă îți dorești accesul la canale precum HBO, Cinemax, etc, televizorul vine echipat și cu slot CI+. Va trebui doar să achiți o taxă suplimentară.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul dispune de două porturi HDMI(poți conecta Blu-Ray-ul și consola simultan), o intrare USB 2.0, o intrare component și minijack căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • rezoluţie Full HD,
  • preț accesibil,
  • HDMI

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.9
Conectivitate - 8.3

8.6

O alegere inspirată

Samsung UE32J500032 este un televizor cu rezoluție Full HD, potrivit pentru cei ce își doresc un model de dimensiune medie, cu un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 2.93 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.