Samsung susține că în 2018 va lansa primul smartphone cu ecran pliabil

Pe 12 septembrie Apple și-a lansat 3 smartphone-uri, iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, cu care intenționează să-și îngenuncheze concurența la finalul lui 2017 și în prima jumătate a lui 2018. iPhone X este smartphone-ul dedicat celor 10 ani de la lansarea primului telefon Apple și este vârful de gamă de anul acesta. Vine cu un design fresh și specificații interesante, așa că nu văd niciun motiv pentru care nu ar ajunge în preferințele pasionaților de tehnologie. Poate doar prețul ce pornește de la 999$ să-i mai descurajeze.

samsung ecran pliabil

Tot pe 12 septembrie, Samsung vine cu un anunț destul de interesant, menit parcă să mai distragă atenția de la marea lansare Apple. CEO-ul gigantului sud-coreean, Koh Dong-Jin, susține că Samsung are pregătirea necesară pentru ca în 2018 să aducă pe piață primul smartphone cu ecran pliabil: “Avem în plan adoptarea unui display pliabil în scurt timp. În prezent întâmpinăm ceva dificultăţi tehnologice care nu ne permit încă comercializarea unui astfel de device. Vom lansa un device pliabil când vom fi complet pregătiţi, iar acest lucru se va întâmpla anul viitor.” declară Koh Dong-Jin presei din Coreea de Sud.

M-aș bucura să vedem un salt atât de spectaculos în ceea ce privește noile generații de smartphone-uri, dar mă întreb oare dacă aceasta nu este doar o strategie din partea Samsung pentru a-și atrage popularitatea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.