Samsung RT46H5500SP – frigiderul performant cu design atractiv

Ai spune că un frigider cu două uși este mai puțin performant decât o combină, dar iată că modele precum Samsung RT46H5500SP demonstrează că frigiderele pot fi mai performante decât multe dintre combinele frigorifice. Poate fi găsit în magazine la un preț de 3099 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un frigider cu două uși foarte atractiv, care beneficiază de dotări frigorifice superioare multor modele de combine. Frigiderul este Full No Frost și are o capacitate foarte mare de depozitare, așa că va păstra alimentele în siguranță și îți va spori confortul întrucât nu va mai trebui să îl decongelezi manual.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Frigiderul are un design foarte elegant, fiind disponibil pe argintiu și prevăzut cu dispenser și panou de control digital. Congelatorul este plasat deasupra frigiderului și are propria ușă. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale integrate, iar deschiderea se face spre partea dreaptă, în mod standard. Direcția de deschidere poate fi schimbată pe cealaltă parte dacă așa ai nevoie.  Dimensiunile modelului sunt de 182.5 x 70 x 72.6 cm, acesta fiind destul de înalt.

Poze cu frigiderul

Samsung RT46H5500SP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 458 litri, fiind mai mare decât în cazul multor combine.

Frigiderul are o capacitate de 346 litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă securizată, iar pe ușă vei găsi de asemenea 4 suporturi de diferite înălțimi. Compartimentul pentru legume și fructe este generos și beneficiază de o funcție specială a menținerii prospețimii. Dispenserul pentru apă îți pune la dispoziție mereu un pahar cu apă rece fără a mai fi nevoie să deschizi ușa, economisind astfel timp și energie. Combina este iluminată interior prin LED-uri, acest tip de iluminare fiind mult mai eficient și economic decât varianta clasică.

Congelatorul are o capacitate de 112 litri și este organizat în două zone separate printr-un raft. Pe ușă se găsesc de asemenea două suporturi. Este de remarcat faptul că modelul dispune de un mini-aparat special pentru prepararea gheții, care o livrează sub formă de cuburi.

La nivel tehnic se remarcă mai ales compresorul cu Digital Inverter ce asigură un control foarte bun asupra rotațiilor, reglând automat viteza în 7 trepte, în funcție de fiecare situație. Compresorul menține un nivel foarte redus de zgomot, nivelul maxim fiind de 39 dB. În același timp, acesta asigură un consum redus și o durată de viață mai mare a aparatului. Vei putea regla termostatul folosind panoul de control digital de pe ușa congelatorului.

Frigiderul beneficiază de tehnologie Full No Frost, așa că dezghețarea se va face automat atât în frigider, cât și în congelator și vei scăpa de problema decongelării. Tehnologia MultiFlow asigură o ventilare uniformă a aerului rece și eliminarea variațiilor de temperatură între rafturi. Modelul este dotat de asemenea și cu un sistem de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum anual de 320 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și modern
  • capacitate foarte mare de depozitare
  • compresor cu inverter
  • tehnologie Full No Frost
  • consum redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.3
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere generoasă

Samsung RT46H5500SP este un frigider în două uși potrivit pentru familiile numeroase, datorită capacității sale generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.