Samsung RT38FEAADSP – un frigider modern și foarte încăpător

Alegerea unui frigider nou poate fi destul de dificilă, dar dacă ai la dispoziţie un buget suficient care să îţi permită achiziţionarea unui model de calitate premium, lucrurile pot deveni deodată mult mai simple. Acestea beneficiază de tot felul de sisteme şi tehnologii moderne care ajută la o mai bună eficienţă energetică, la conservarea mai bună a alimentelor şi, în general, la o funcţionalitate superioară ce nu poate decât să mulţumească cumpărătorul.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Un asemenea aparat electrocasnic este şi Samsung RT38FEAADSP, un frigider modern, provenit de la una dintre cele mai prestigioase firme de profil din lume şi care, pentru ceea ce oferă, are un raport calitate preţ foarte performant. Are un preț de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), un preț nu chiar mic, dar având în vedere că discutăm despre un model elegant, cu o capacitate mare, nu mă surprinde acest aspect.

Poze cu combina frigorifică

Samsung RT38FEAADSP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul Samsung se poate remarca prin utilizarea mai multor tehnologii moderne, care ajută atât proprietarul, oferindu-i mai puţine lucruri de făcut, dar care şi menţin alimentele proaspete pentru un timp mai îndelungat.

În primul rând, atât congelatorul cât şi frigiderul beneficiază de sistemul No Frost. Datorită acestuia, consumul energetic este menţinut la un nivel mai redus şi, mai important, este eliminată necesitatea de a dezgheţa manual frigiderul, gheaţa nedepunându-se pe pereţi. În plus, compresorul cu inversor digital contribuie la răcire în cinci trepte, în funcţie de nivelul de umiditate, ceea ce sporeşte perioada de viaţă a aparatului. În plus, prospeţimea alimentelor este păstrată datorită unui filtru antibacterian specific celor de la Samsung.

Fiind un produs înalt, de 178 cm, era normal ca volumul să fie şi el unul destul de cuprinzător. Astfel, frigiderul beneficiază de nu mai puţin de 385 l, aceştia împărţindu-se proporţional între frigider şi congelator.

Frigiderul are patru compartimente şi trei rafturi rezistente, confecţionate din sticlă. Există şi un compartiment pentru legume şi încă trei suplimentare pe uşă, spaţiul fiind suficient pentru depozitarea mâncării în orice familie. În plus, tehnologia Mulţi Flow contribuie la circulaţia aerului şi menţine temperatura la un nivel potrivit în tot frigiderul. Pe de altă parte, congelatorul are şi el un volum de 87 de litri, un raft de plastic şi poate prepara gheaţa prin sistemul Twist Ice Maker.

Încadrat în clasa energetică A+, frigiderul este unul eficient din punct de vedere energetic, cu un consum de 298 kW pe an. Cu toate acestea, la preţul cerut, de 1900 lei, clasa putea fi chiar un pic mai bună. Nivelul de sunet, în schimb, este situat la o valoare normală, de 43 dB.

Nu trebuie uitat nici faptul că modelul are inclus şi un dozator de apă cu un volum de 4.5 litri. Util mai ales în verile călduroase de la noi, acesta menţine apa la un nivel numai bun pentru a fi răcoritoare, dar nu exagerat de rece. Cu alte cuvinte, frigiderul are multiple avantaje, printre care se numără volumul, clasa energetică şi toate sistemele şi funcţiile suplimentare cu care a fost dotat. Minusurile, în schimb, sunt aproape inexistente, aşa că includerea sa în clasa de calitate premium este una meritată. În total, este un produs care merită a fi cumpărat iar raportul calitate-preţ este excelent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • sistem de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,
  • capacitate destul de mare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere eficientă

Samsung RT38FEAADSP este un frigider NO FROST cu o capacitate foarte mare, ceea ce o face potrivită pentru o familie numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.