Samsung RT38FDAADSP – un frigider cu o capacitate generoasă

Samsung RT38FDAADSP este un frigider cu o capacitate generoasă, ce îl face potrivit pentru familiile ce obișnuiesc să gătească mult sau sunt destul de numeroase. Are un preț de aproximativ 2299 lei (verifică preț actualizat), dar poate fi achiziționat și în rate de 111 lei, la nevoie.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul frigiderului este unul extrem de elegant, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul. Nu se încadrează în tiparul clasic de nuanță, ci mai degrabă se evidențiază prin printr-un argintiu ce îi conferă o eleganță aparte. Frigiderul pare să se încadreze foarte bine într-o bucătărie modernă. În partea superioară, frigiderul încorporează un display de tip LED, ce îți afișează gradele din interiorul frigiderului.

Poze cu Samsung RT38FDAADSP

Samsung RT38FDAADSP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are două uși, una pentru frigider și una pentru congelatorul de deasupra, iar interiorul este compartimentat destul de bine: frigiderul este compartimentat în 3 rafturi + compartimentul de fructe/legume, ușa are 3 suporturi, iar congelatorul beneficiază de un raft + suportul de gheață și pe ușă dispune de 2 suporturi pentru alimentele ce se doresc a fi congelate.

La frigider, vei observa că modelul Samsung, dispune de un raft cu glisare ușoară, pentru ca tu să ai acces tot timpul la alimentele din spate, fără a fi nevoit să faci slalomuri printre borcane pentru a ajunge la rodusul dorit.

Are o capacitate de 385 l, din care volumul frigiderului este de 298 l, iar cel al congelatorului este de 87 l. Frigiderul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie redus, și asta datorită compresorului cu inversor digital de care dispune. Acesta reușește să mențină o temperatură constantă în frigider, aspect ce reduce uzura compresorului, contribuind astfel pentru o durabilitate mai mare.

Mai mult de atât, frigiderul dispune și de modul de răcire rapidă, potrivit pentru momentele în care vreți ca băutura să se răcească rapid. Prin selectarea acestui mod, băuturile se răcesc în aproximativ 65 de minute. Practic în aproximativ o oră poți începe o petrecere cu băuturi reci, numai bune pentru a ne reveni într-o zi toridă de vară.

La interior frigiderul vine echipat cu un vntilator, ce forțează trecerea aerului printr-un filtru de sterilizare ce ucide germenii și totodată dezodorizează aerul pentru ca mirsurile neplăcute să fie înlăturate.

Recomandat ar fi să împiedici răspândirea mirosurilor neplăcute, folosind un absorbant de mirosuri Sano Fresh Odour pentru frigider.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • capacitate generoasă,
  • raft culisant

Contra:

  • nu este cel mai silențios frigider

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.1

O alegere inspirată

Samsung RT38FDAADSP este un frigider cu o capacitate generoasă, un aspect extrem de elegant, potrivit pentru o bucătărie modernă.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.