Samsung RT32FARADSP – frigiderul care se remarcă prin tehnologii

Samsung RT32FARADSP este acel tip de frigider cu două uși care poate concura cu orice combină datorită tehnologiilor performante integrate într-un spațiu mic. Modelul acordă o atenție deosebită calității pe toate nivelurile. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep de la 55 de lei. Raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune pentru un astfel de aparat. Modelul se remarcă prin designul de calitate, tehologia Full No Frost, compresorul cu inversor digital, capacitatea mare de depozitare și consumul redus.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este foarte elegant și se remarcă în primul rând prin calitatea materialelor folosite. Carcasa este astfel disponibilă pe argintiu. Logo-ul Samsung este gravat discret în partea de sus. Congelatorul este plasat deasupra frigiderului. Ușile au mânere orizontale încorporate, iar deschiderea se face spre partea dreaptă în mod standard. Direcția de deschidere poate fi schimbată pe cealaltă parte dacă este necesar. Combina este iluminată interior prin LED-uri. Dimensiunile modelului sunt de 171 x 60 x 67.1 cm, acesta fiind foarte compact.

Poze cu frigiderul Samsung RT32FARADSP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 322 litri, oferind un spațiu mai mult decât suficient pentru o întreagă familie.

Frigiderul are o capacitate de 250 de litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. Este de remarcat existența raftului Easy Slide care permite glisarea completă în exterior pentru accesul rapid la alimente aflate în spatele frigiderului. În același timp, compartimentul pentru legume și fructe este spațios și dotat cu un sistem special de păstrare a umidității și prospețimii. Garnitura etanșă a compartimentului împiedică pierderea umidității sau permite ventilarea, în funcție de nivelul de umiditate identificat. Compartimentul pentru legume și fructe este foarte spațios și alcătuit dintr-un plastic de calitate. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi. Întreg interiorul beneficiază de un sistem antibacterian care păstrează alimentele sănătoase și ține mirosurile neplăcute la distanță. Este disponibilă și o funcție de super-răcire, pentru momentele în care se dorește răcirea rapidă a băuturilor.

Congelatorul are o capacitate de 72 de litri și este organizat în 2 zone separate printr-un raft de sârmă.

La nivel tehnic se distinge în primul rând un compresor cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri diferite pe baza nivelurilor de umiditate, spre deosebire de cele obișnuite care realizează doar ciclurile de pornire și oprire. Avantajele ciclurilor suplimentare sunt că temperatura este menținută la un nivel constant în întreg spațiul interior,  gradul de uzare este minimal, iar nivelul de zgomot este foarte redus. Având un nivel de zgomot de doar 39 dB, modelul este ultra silențios. Frigiderul beneficiază de tehnologie Full No Frost, dezghețarea realizându-se automat atât în frigider, cât și în congelator. Prin urmare, este evitat procesul neplăcut de dezghețare manuală, iar curățarea se face mult mai ușor. Tehnologia MultiFlow asigură o ventilare uniformă a aerului rece, temperatura fiind aceeași în întreg interiorul, indiferent de înălțimea raftului.

În ceea ce privește consumul, Samsung RT32FARADSP se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric, cu 20% mai mic decât în cazul modelelor obișnuite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung RT32FARADSP este un model elegant, distins, ce se remarcă nu doar prin design, ci și prin faptul că încorporează tehnologia No Frost.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.