Samsung RSA1ZTSL1 – combina Side by Side

De ceva timp au început să apară și la noi modele mai variate de combine frigorifice side by side, acele modele întâlnite adesea în filme care se deschid la fel ca un dulap. Un astfel de model este și Samsung RSA1ZTSL1, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4300 lei (verifică preț actualizat). Modelul este potrivit pentru un utilizator care dispune de o bucătărie cu un spațiu generos și care are posibilitatea de a investi o sumă ceva mai mare pentru un astfel de aparat frigorific. Nu există dubiu în privința calității oferite la fiecare nivel. Avantajele principale ale aparatului sunt designul cu totul special, capacitatea mare de depozitare, tehnologiile frigorifice avansate, organizarea personalizată a interiorului și consumul redus.

La o primă vedere, într-un magazin, combina se face imediat remarcată datorită designului. Modelul este alcătuit din inox și are un aspect extrem de elegant. Mânerele verticale sunt argintii și lungi, oferind o deschidere foarte ușoară. Ușa stângă este ceva mai îngustă față de cea dreaptă și este prevăzută cu un ecran LCD pentru control și un dozator de apă. Pe cealaltă ușă se găsește un sistem de deschidere special pentru băuturile de pe raft, astfel încât să nu mai fie necesară deschiderea completă a frigiderului.  Aparatul are dimensiunile de 91.2 x 178.9 x 73.4 cm, ocupând mai mult spațiu decât unul obișnuit.

Poze cu combina frigorifică Samsung RSA1ZTSL1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate impresionantă de 484 de litri. Interiorul combinei este organizat după cum sugerează și ușile, partea stângă mai îngustă corespunzând congelatorului, iar cea dreaptă corespunzând frigiderului.

Frigiderul are o capacitate de 340 de litri, fiind mai mult decât spațios și făcând față cu ușurință unei familii numeroase și perioadelor de sărbători, atunci când sunt depozitate mult mai multe alimente. Frigiderul este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă și 3 compartimente pentru legume, fructe și brânzeturi care sunt foarte spațioase, având dimensiunile unui raft de congelator obișnuit. Frigiderul este prevăzut și cu un suport special pentru vin. Pe ușă se găsesc 4 rafturi de diferite înălțimi, astfel încât să poată fi depozitate mai multe tipuri de recipiente. Datorită sistemului de debit multiplu, aerul de răcire circulă prin mai multe orificii la nivelul fiecărui raft. Astfel, temperatura este menținută la un nivel optim, iar alimentele vor rămâne proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Frigiderul beneficiază de tehnologia No Frost, așa că formarea de gheață este împiedicată în totalitate. Interiorul este iluminat prin LED-uri, alimentele fiind astfel mult mai ușor de găsit.

Congelatorul are o capacitate de 144 de litri și este organizat în 3 compartimente. Congelatorul beneficiază și el de tehnologia No Frost, așa că dezghețarea se face automat.  În plus, congelatorul este dotat cu un aparat automat pentru cuburi de gheață.

Samsung RSA1ZTSL1 mai beneficiază de un sistem special de avertizare pentru ușa deschisă, asigurându-se astfel că alimentele sunt păstrate în siguranță și nu se face risipă de energie.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, fiind astfel una destul de economică.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • design modern,
  • sistem de răcire No Frost,
  • capacitate mare

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RSA1ZTSL1 este o combină frigorifică Side by Side potrivită pentru locuințele foarte spațioase, ce găzduiesc familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.