Samsung RS7778FHCBC – combina frigorifică Side by Side A++

A trecut de mult perioada în care atunci când alegeai electrocasnicele aveai la dispoziție doar modele standard. Acum chiar și în cazul aparațelor mari de tipul frigiderelor poți alege dintr-o gamă variată, pentru toate gusturile. Dacă îți dorești o combină premium care să debordeze de eleganță și performanță, Samsung RS7778FHCBC este un model care ia cu siguranță fața oricărui competitor. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 5999 lei (verifică preț actualizat). Având de-a face cu un model de lux, prețul este de înțeles. Dotările sunt cu adevărat impresionante. Vei găsi toate funcțiile de ultimă oră și unele speciale. Modelul este nu doar elegant și eficient, ci și economic. În același timp, capacitatea de depozitare este poate cea mai mare de pe piață. Cu alte cuvinte, toate nivelele au calitate premium. Nu îți poți dori ceva mai mult de atât.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Combina se remarcă în primul rând prin designul Side by Side, specific pieței americane. Este vorba de deschiderea tip dulap, cu două verticale. Modelul ocupă un spațiu de 71.2 x 91.2 x 178.9 cm și este disponibil pe negru, așa că va ocupa cu siguranță locul central în orice bucătărie. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale așezate la o înălțime optimă. Interiorul este iluminat prin LED-uri, acestea fiind economice și foarte eficiente. Dotările premium nu se opresc aici. Vei avea la dispoziție un ecran generos cu afișaj LED pentru controlul temperaturii și modurilor de funcționare, un dispenser pentru apă, precum și un minibar cu deschidere prin atingere, disponibil pe ușa frigiderului. Acesta este util întrucât nu mai este necesar să deschizi ușa pentru a avea acces la băuturi, activând doar deschiderea sertarului pentru minibar.

Poze cu combina frigorifică

Samsung RS7778FHCBC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate record de 543 litri, fiind poate cea mai mare de pe piață. Aceasta este organizată după cum sugerează ușile.

Frigiderul are o capacitate de 359 de litri și este așezat pe ușa din dreapta. Acesta este prevăzut cu 5 rafturi din sticlă rezistentă și compartimente uriașe pentru fructe și legume. Pe ușă se găsesc 4 rafturi de diferite înălțimi, astfel încât să poată fi depozitate mai multe tipuri de recipiente.

Congelatorul are o capacitate de 184 de litri și este organizat în 2 compartimente închise foarte generoase și câteva rafturi. Este de remarcat sistemul pentru gheață ClearView. Acesta poate stoca până la 2 kg de gheață și este transparent, oferind posibilitatea să vezi cantitatea disponibilă.

Vei putea astfel să depozitezi o cantitate foarte mare de alimente. Modelul este ideal pentru familiile numeroase.

La nivel tehnic vei găsi mai întâi un compresor Digital Inverter care asigură un echilibru perfect între eficiența ridicată de răcire și consumul de energie. Combina este Full NO Frost, așa că dezghețarea se face automat în tot interiorul și nu va mai trebui să faci nimic. Modelul utilizează două fluxuri de aer distincte, oferind control separat al temperaturii pentru fiecare dintre cele două părți și împiedicând amestecarea mirosurilor. În același timp, funcția MultiFlow asigură menținerea unei temperaturi uniforme și păstrarea prospețimii alimentelor pentru mai mult timp.

Vei găsi și o funcție de avertizare pentru ușa deschisă. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, așa că are un consum foarte mic de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • sistem de răcire Full NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,
  • capacitate foarte mare

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 10
Performanțe - 9.8

9.8

Cu o capacitate mare

Samsung RS7778FHCBC este o combină frigorofică Side by side, extrem de elegantă, cu o capacitate foarte mare, ideală pentru familiile numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.