Samsung RS552NRUA1J – o combină Side by Side cu stil

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 10
Performanțe - 9.8

9.8

O alegere Smart

Samsung RS552NRUA1J este o combină frigorifică Side by Side cu o capacitate destul de mare, ce se va potrivi perfect într-o bucătărie mare și modernă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.43 ( 9 votes)

Combinele frigorifice Side by Side mă duc cu gândul la filmele americane și la ale lor bucătării moderne. Iată că acest tip de combine frigorifice a devenit tot mai accesibil în ultimii ani, iar în prezent putem alege modelul dorit dintr-o gamă destul de variată. Samsung RS552NRUA1J este unul dintre modelele accesibile ca și preț. Poate fi găsită în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat). Da, prețul nu îl putem compara cu cel al unei combine frigorifice standard, însă raportat la categoria sa, vorbim de un preț decent.

Extrem de arătoasă și foarte impunătoare prin dimensiunea dată de cele două uși side by side. Combina se mai remarcă deopotrivă prin componentele mascate, prin mânerele și balamalele ascunse, precum și prin finisajul cu striații orizontale. Este un model extrem de elegant, ce se va integra într-o bucătărie modernă. Combina este realizată pe o nuanță de argintiu, cu uși albe, astfel că îți va fi ușor să o integrezi atât într-un decor clasic, cât și într-unul ceva mai colorat. Ocupă destul de mult spațiu într-o bucătărie, dimensiunile sale fiind de 178.9 x 91.2 x 70 cm.

Poze cu Samsung RS552NRUA1J

Samsung RS552NRUA1J

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Având în vedere capacitatea sa de 538 l, compbina frigorifică a coreenilor este potrivită mai degrabă pentru o familie numeroasă sau de ce nu pentru bucătăria unei companii cu mulți angajați. Frigiderul ocupă 341 l, iar congelatorul restul de 197 l. Ca idee volumul total este aproape dublu față de cel al lui Samsung RB29FDRNDSA.

Iluminarea în cazul combinei de față este de tip LED, ceea ce presupune câteva avantaje. Iluminarea este mai eficientă și mai puternică, astfel că orice aliment ascuns prin vreun colț este ușor vizibil. Consumul de energie este diminuat, prin urmare facturile la energia electrică sunt mai mici. Asta se datorează faptului că acest sistem nu emite căldură și consumă mai puțină energie decât un bec convențional.

Atât partea de frigider, cât și congelatorul sunt organizate foarte bine, iar compartimentarea este bine realizată. Frigiderul beneficiază de 5 rafturi din sticlă securizată + două compartimente pentru fructe și legume. Pe ușă vei găsi 4 suporturi pentru sticle, borcane, cutii etc. Congelatorul are 4 rafturi și 3 coșuri de depozitare. Un aspect pe care nu îl vezi la un congelator standard, ar fi faptul că în cazul acestui model, vei găsi și pe ușă 5 suporturi, în care poți depozita pentru congelare: pungi de legume/fructe, pachete de fructe de mare etc.

No Frost

Samsung RS552NRUA1J este o combină care te scapă de o activitate destul de neplăcută, și anume dezghețarea. Beneficiind de tehnologia No Frost, combina frigorifică asigură o răcire uniformă și împiedică formarea de gheață. Acest aspect ajută și la un consum mai mic de energie.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 431 kWh/an. Ce înseamnă asta mai exact? Consumul de energie se ridică la aproximativ 233 lei/an.

Utilizează două fluxuri de aer separate, astfel încât se menține un nivel optim de umiditate atât în frigider, cât și în congelator. Are compresor Digital Inverter, ce a fost conceput pentru reducere consumului de energie electrică cu până la 24% prin optimizarea setărilor de răcire.

Autonomia este de 12 ore fără curent, iar nivelul de zgomot atinge un prag destul de mic, de doar 43 dB. Nu deranjează nimic macar dacă îl vei utiliza într-un open space.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design extrem de rafinat,
  • iluminare LED,
  • silențios,
  • bine compartimentat

Contra:

  • prețul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.