Samsung RL60GQERS1 – o combină frigorifică impresionantă

Dacă îți dorești o combină frigorifică premium, care să te asigure că va păstra alimentele în stare perfectă pentru o perioadă lungă de timp și că va arăta foarte bine în bucătărie, atunci merită să arunci o privire asupra modelului Samsung RL60GQERS1. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3499 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că avem de-a face cu un model premium impresionant, este de înțeles prețul ceva mai ridicat. Combina se remarcă printr-un design de calitate, o capacitate mare de depozitare atât în frigider, cât și în congelator, tehnologii frigorifice performante care cresc confortul și un consum extrem de redus. Pachetul este unul complet, iar investiția se dovedește avantajoasă pe termen lung.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul foarte modern și elegant. Carcasa este alcătuită din inox, având astfel o rezistență superioară și fiind ușor de întreținut. La aspectul modern contribuie și afișajul LED pentru reglarea electronică a temperaturii. Afișajul este albastru și foarte plăcut la vedere. Logo-ul Samsung este gravat în partea superioară a ușii frigiderului. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate stabili pe oricare dintre părți. Aparatul are dimensiunile de 201 x 59.7 x 67 cm, fiind unul dintre cele mai înalte.

Poze cu combina frigorifică Samsung RL60GQERS1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 370 litri, fiind una mai mult decât generoasă și oferind spațiu suficient pentru depozitarea alimentelor pentru mesele de peste zi, petreceri sau sărbători.

Frigiderul are o capacitate de 258 de litri și este iluminat în interior cu LED-uri. Iluminarea prin LED-uri este economică și oferă în același timp un randament mult mai bun. Frigiderul este organizat în 3 rafturi de sticlă. Compartimentul pentru legume și fructe este foarte spațios.

Se remarcă și existența unui compartiment multifuncțional numit CoolSelect Zone. Acesta este controlat independent, permițând reglarea temperaturii în funcție de alimentele din interior. Sunt disponibile astfel patru setări, printre care Zona 0, Cool sau Quick Cool.

Pe ușa frigiderului se găsesc 6 suporturi ajustabile individual care permit depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. Datorită tehnologiei MultiFlow aerul rece circulă uniform, temperatura fiind aceeași indiferent de locul din frigider.

Congelatorul are o capacitate de 112 litri și este organizat pe 4 compartimente încăpătoare de tip Big Box. Acestea oferă posibilitatea depozitării chiar și a cutiilor mari de înghețată de 10 litri. Este disponibil în același timp un sistem special pentru cuburile de gheață. Astfel, pentru scoaterea cuburilor este oferit un aparat rotitor. Cuburile se vor obține ușor prin simpla rotire a unui cadran.

La nivel tehnic, Samsung RL60GQERS1 beneficiază în primul rând de tehnologia No Frost atât în frigider, cât și în congelator. Prin urmare, formarea de gheață este eliminată în totalitate și nu va mai trebui să decongelezi niciodată aparatul întrucât procesul se desfășoară automat.

Există și o funcție specială de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă. Modelul beneficiază de izolație din ciclopentan.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus, ceea ce presupune o factură mai mică la curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • design spectaculos,
  • afișaj LED,
  • sistem de răcire Full No Frost pentru frigider/congelator,
  • capacitate foarte mare

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RL60GQERS1 este nu doar o combină frigorifică spectaculoasă, ci și un model cu o capacitate extrem de mare, potrivită mai degrabă unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.