Samsung RL56GEGIH – combina frigorifică Multiflow

Dacă vrei să schimbi frigiderul vechi cu o  combină frigorifică nouă merită să arunci o privire și asupra modelelor Samsung care în ultima perioadă oferă un raport calitate-preț foarte bun. Acesta este și cazul modelului Samsung RL56GEGIH. Prețul său este de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 85 de lei. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte bun. Punctele forte ale aparatului sunt tehnologia Full No Frost, compresorul cu inversor, capacitatea mare și consumul redus.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul aparatului este unul modern, acesta fiind alcătuit din inox, având afișaj LED și mânere verticale de calitate pentru o deschidere ușoară. Aspectul general este unul foarte elegant. Aparatul are dimensiunile de 185 x 59.7 x 70.2 cm, fiind unul mediu și încadrându-se perfect în orice bucătărie sau hol. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă, dar acestea sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate schimba pe cealaltă parte dacă este necesar.

Poze cu combina frigorifică Samsung RL56GEGIH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos. Capacitatea totală este de 357 litri, fiind una mai mult decât generoasă și făcând față cu ușurință familiilor numeroase sau perioadelor de sărbători.

Frigiderul are o capacitate de 253 de litri și este iluminat în interior cu LED-uri. Acest tip de iluminare utilizează cu până la 75% mai puțină energie decât iluminarea obișnuită.  Frigiderul este organizat în 4 rafturi de sticlă și are și un compartiment pentru legume și fructe de dimensiunile unui sertar de congelator. Sertarul Big Box este prevăzut cu un sistem special de control al umidității, astfel încât alimentele să fie păstrate proaspete pentru mai mult timp. Pe ușă se găsesc 4 suporturi ajustabile pe diferite înălțimi, astfel încât să poată fi depozitate recipiente de toate dimensiunile. Datorită sistemului Multiflow aerul de răcire circulă prin mai multe ieșiri de la nivelul fiecărui raft, menținând astfel o temperatură uniformă și constantă.

Congelatorul are o capacitate de 104 de litri și este organizat pe 3 compartimente încăpătoare.

La nivel tehnic, combina se remarcă în primul rând printr-un compresor cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri, spre deosebire de cele obișnuite care efectuează doar 2 (cel de pornire și de oprire). Avantajele oferite de compresor sunt menținerea unei temperaturi constante, păstrarea unui grad minim de uzare și a unui nivel de zgomot scăzut.

Samsung RL56GEGIH beneficiază de tehnologia No Frost atât în frigider, cât și în congelator. Răcirea se face astfel uniform, iar formarea de gheață este eliminată în totalitate. Prin urmare, nu va mai trebui să efectuezi niciodată manual procesul neplăcut de dezghețare. În același timp, datorită tehnologiei No Frost alimentele se vor păstra proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Aparatul mai dispune și de o funcție specială care avertizează utilizatorul atunci când ușa este lăsată deschisă. Este salvată astfel energie, iar alimentele rămân în siguranță.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Datorită sistemului Smart Eco eficiența energetică este maximizată prin aplicarea tehnologiilor bazate pe senzori și prin ajustarea funcționării compresorului în funcție de modul tău personalizat de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • elegantă,
  • sistem de răcire No Frost,
  • Smart Eco

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RL56GEGIH este una dintre combinele frigorifice de mare capacitate, echipată cu sistem de dezghețare No Frost și funcție Eco.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.