Samsung RB41J7359S4 Chef Collection – o combină frigorifică premium

Te gândești că este un moment bun pentru a-ți lua rămas bun de la vechia combină frigorifică, pentru a o înlocui cu una nouă, modernă, cu o capacitate mare și un consum mic? În cazul acesta îți propun modelul Samsung RB41J7359S4 Chef Collection. Poate fi găsită în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 5499 lei (verifică preț actualizat). Știu pare un preț destul de piperat, dar vorbim de o combină frigorifică de top atât ca tehnologie, cât și ca design, ce se adresează utilizatorilor ceva mai pretențioși, cu un buget destul de generos.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Altex.

Designul modelului Samsung este impecabil. Vorbim de un aspect futurist, cu o textură liniară foarte fină, ce îi conferă o eleganță aparte, ce se armonizează perfect cu mobila din bucătărie. Are finisaje metalice, iar mânerul este încastrat o notă în plus de eleganță. Dimensiunile sale sunt de 201,7 x 59,5 x 70 cm, ceea ce înseamnă că ar fi un model potrivit pentru familiile numeroase. Pe ușa frigiderului vei putea remarca un display LED digital, ce îți indică gradele din interior și îți permite să le modifici în funcție de nevoile tale.

Poze cu Samsung RB41J7359S4 Chef Collection

Samsung RB41J7359S4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică Samsung are o capacitate totală de 406 l, din care frigiderului îi revin 276 l, iar congelatorului 130 l. Datorită tehnologiei SpaceMax Technology vei avea mai mult spațiu de stocare. Vorbim de aproximativ 30% mai mult spațiu și asta fără ca dimensiunile externe să fie mărite.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum energetic de 191 kwh/an. În ciuda capacității generoase, consumul de energie este mult mai mic față de combinele frigorifice cu specificații similare.

Frigiderul este bine compartimentat, astfel încât fiecare aliment să își găsească locul potrivit. Are 3 rafturi din sticlă, un compartiment pentru carne și pește, un compartiment pentru legume/fructe, suport pentru sticle, iar pe ușă se regăsesc 6 suporturi (unul pentru unt/brâzeturi), iar celelalte pentru sticle, borcane, lapte, etc.

Chef Zone îți asigură temperatura optimă pentru a păstra carnea și peștele la temperatura optimă, astfel încât aromele și textura să fie potrivite. Congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare de 14 kg în 24 h.

Atât frigiderul, cât și congelatorul vin echipate cu tehnologia NO FROST, ce împiedică acumularea de gheață, menținând o temperatură constantă în interior. Răcirea este de două ori mai rapidă față de modelele standard, ceea ce presupune o solicitare mai mică a sistemului de răcire. Iluminarea la interior se face cu ajutorul LED-urilor.

Este destul de silențioasă, atinge un nivel de zgomot de doar 39 dB, ceea ce înseamnă că nu prea își face simțită prezența, cu atât mai puțin să deranjeze.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design futurist,
  • clasa A+++,
  • capacitate de 406 l,
  • NO FROST,
  • iluminare LED,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.6

9.9

O alegere premium

Samsung RB41J7359S4 Chef Collection este o combină frigorifică de o eleganță aparte, ce se remarcă nu doar printr-un design futurist, ci și prin specificații tehnice impresionante.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.