Samsung RB37J5010SA – combina frigorifică minimalistă

Samsung RB37J5010SA este o combină care se face cu siguranță remarcată, atât la nivelul designului, cât și la nivelul dotărilor tehnice. Are un preț de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat), fiind o combină frigorifică de performanță superioară, care va păstra alimentele în perfectă siguranță și te va scăpa de grija decongelării. Combina are un design foarte atractiv și va completa aspectul bucătăriei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul beneficiază de un design minimalist pur, având un aspect perfect plat care sugerează o închidere ermetică. Combina este foarte înaltă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 67.5 mm. Aceasta va deveni o prezență greu de ignorat în bucătărie și va oferi un plus de eleganță camerei. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale integrate și se deschid în mod obișnuit spre dreapta, însă balamalele reversibile fac posibilă și deschiderea pe partea stângă. Combina este argintie, ceea ce subliniază și mai mult aspectul minimalist.

Poze cu ccombina frigorifică

Samsung RB37J5010SA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de depozitare de 367 litri, remarcându-se faptul că datorită organizării interioare Space Max Technology spațiul este foarte bine exploatat, pereții fiind subțiri fără a face compromisuri la nivelul performanței.

Frigiderul are o capacitate de 269 litri și este organizat pe 3 rafturi ajustabile din sticlă și 6 suporturi pe ușă. 4 dintre suporturile de pe ușă sunt reglabile, așa că le poți așeza după nevoie. Iluminarea prin LED-uri oferă o vizibilitate foarte bună și este și economică.

Modelul este dotat cu un compartiment generos pentru fructe și legume și un compartiment special pentru menținerea proaspătă a alimentelor pretențioase până în momentul gătirii. Compartimentul este ideal pentru pește și carne.

Congelatorul are o capacitate de 98 litri și este organizat pe 3 sertare încăpătoare. Acestea beneficiază de un sistem de deschidere completă, ceea ce se dovedește a fi foarte util pentru momentele în care vrei să ai acces la alimentele care se află în spatele unui sertar sau ai de scos un recipient mare, cum sunt cele de înghețată. Capacitatea de congelare este de 12 kg în 24 de ore, fiind una dintre cele mai mari de pe piață.

La nivel tehnic, combina se remarcă printr-un compresor Digital Inverter ce își controlează automat propria viteză în 7 trepte, adaptându-se la nevoile de răcire. Compresorul scade consumul și nivelul de zgomot și crește considerabil durata de viață a aparatului. Nivelul de zgomot este de doar 38 dB.

Combina beneficiază de tehnologie Full No Frost, așa că formarea de gheață este oprită în întreg interiorul, iar alimentele se păstrează proaspete pentru mai mult timp. Nu va mai fi nevoie să decongelezi manual combina. Răcirea All Around Cooling se face uniform, fără a exista diferențe de temperatură între rafturi.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum energetic anual de doar 314 kWh. Autonomia fără curent este de 18 ore, în acest interval alimentele fiind păstrate în perfectă siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist elegant
  • capacitate mare de depozitare
  • compresor cu Inverter
  • consum redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.3
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere inspirată

Samsung RB37J5010SA este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, dotată cu tehnologia No Frost, ce previne acumularea de gheață.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.