Samsung RB31FWRNDSA – combina frigorifică dotată cu inversor digital

Samsung RB31FWRNDSA este o combină cu design atractiv care beneficiază în același timp de dotări performante, o capacitate mare de depozitare și un consum redus. Modelul are o calitate superioară pe toate nivelurile și oferă o serie întreagă de argumente de achiziție. Prețul său este de aproximativ 2150 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă pe toate planurile, de la designul aparte din inox și până la compresorul cu inversor digital, tehnologia Full No Frost, capacitatea decentă de depozitare și consumul redus.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul modern și elegant. Modelul este alcătuit din inox și beneficiază și de un dispenser pentru apă, atrăgând cu siguranță încă de la prima vedere. Logo-ul Samsung este gravat în partea de sus a ușii frigiderului. Ușile au mânere orizontale încorporate, astfel încât deschiderea să se facă ușor. Deschiderea ușilor se face spre dreapta în mod standard, dar direcția de deschidere poate fi schimbată dacă este necesar. Combina este iluminată interior prin LED-uri, acestea oferind un randament mult mai bun. Dimensiunile aparatului sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB31FWRNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 310 litri, oferind un spațiu suficient de mare pentru a păstra alimentele chiar și pentru o familie numeroasă.

Frigiderul are o capacitate de 212 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. Compartimentul pentru legume și fructe este foarte spațios și alcătuit dintr-un plastic de calitate. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. Suportul superior este închis, iar cel inferior este mai încăpător decât cele obișnuite, făcând posibilă depozitarea unei cantități mari de sticle. În plus, frigiderul are și un suport special pentru sticle, util mai ales pentru răcirea sticlelor de vin pentru petreceri. Pentru a evita pierderea de energie, frigiderul este prevăzut cu o funcție specială de avertizare pentru momentele în care ușa nu este închisă corespunzător.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase. Compartimentul superior este mai mic decât celelalte două. Este disponibilă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic, Samsung RB31FWRNDSA se distinge printr-un compresor cu inversor digital. Acesta efectuează 3 cicluri suplimentare pe lângă cele de pornire și oprire și oferă o serie largă de avantaje. Printre acestea se numără faptul că temperatura este menținută la un nivel constant în întreg spațiul interior, gradul de uzare este unul minim, iar nivelul de zgomot este unul redus. Acesta atinge valoarea de doar 39 dB. Datorită tehnologiei MultiFlow, aerul rece circulă uniform, în acest fel temperatura fiind aceeași chiar și pe rafturile inferioare.

Combina beneficiază de tehnologie Full No Frost în întreg interiorul, dezghețarea realizându-se automat atât în frigider, cât și în congelator. Formarea de gheață este eliminată complet și în același timp răcirea este uniformă, alimentele fiind păstrate proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric. Consumul anual este de doar 299 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design spectaculos,
  • silențioasă,
  • sistem de răcire No Frost pentru frigider/congelator

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB31FWRNDSA este o combină frigorifică cu un design spectaculos, ce se potrivește unei bucătării modernă și elegantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.