Samsung RB31FERNDWW – performanţă de la cei mai buni

Dacă ai o familie numeroasă şi trebuie să ai grijă de alimentaţia lor, ai copii care vor tot timpul ceva proaspăt, dar nu ai şi timpul necesar să pregăteşti de fiecare dată, atunci alege combina frigorifică Samsung RB31FERNDWW, un aparat frigorific care vine în sprijinul tău pentru a menţine prospeţimea alimentelor pregătite. Acesta vă oferă posibilitatea de a păstra la rece dar şi de a congela alimentele pe care le doriţi sau deserturile precum îngheţata. Performanţele sale, confortul pe care îl oferă dar şi caracteristicile fac din combina frigorifică Samsung un aparat electrocasnic esenţial, iar preţul de 2099 lei (verifică preț actualizat), la care se poate achiziţiona din magazine sau comanda de pe internet cântăreşte destul de puţin în împiedicarea luării deciziei de achiziţie.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Combina frigorifică are un design foarte plăcut, un contur care se potriveşte fiecărui spaţiu de preparare a hranei şi care este compartimentat într-un mod foarte practic, astfel avem în partea de sus frigiderul propriu-zis, iar în partea de jos congelatorul cu trei sertare.

Poze cu combina frigorifică

Samsung RB31FERNDWW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă îţi faci griji că această combină Samsung nu se potriveşte bucătăriei tale, trebuie să ştii că, deşi are un volum destul de mare, acesta se datorează în principal valorificării maxime a spaţiului interior, iar dimensiunile sale sunt doar de 1850 x 595 x 668 mm, având o greutate totală de 65 kg. Alt avantaj este reprezentat de volumul net total de 310 l repartizat într-un volum net al frigiderului de 212 l şi unul de 98 l al congelatorului, având astfel un volum brut total de 331 l.

În ceea ce priveşte frigiderul, acesta are un sertar pentru păstrarea fructelor şi legumelor, are trei rafturi din sticlă, iar pe uşa acestuia, uşa cu deschidere spre dreapta, are 4 suporturi pentru sticle, recipiente dar şi un suport pentru ouă. Un alt avantaj este prezenţa iluminării de tip led dispusă în partea de sus a frigiderului, astfel se face o iluminare a întregului frigider dar mai are şi un sistem de avertizare în momentul în care ai uitat uşa deschisă.

Congelatorul dispus în partea de jos are şi el 3 sertare, sertare care pot fi scoase în totalitate, întrucât uşa se deschide la un unghi de 90 de grade şi permite glisarea şi scoaterea foarte uşoară a acestora, iar pe lângă sertare mai avem şi o tavă pentru gheaţă.

Trecând la aspectul exterior, modelul Samsung este de culoare albă, cu un mâner încorporat şi cu un display cu afişaj LED, un display pe care se pot vedea informaţii cu privire la temperatura din frigider şi treapta de îngheţare a congelatorului, aceste valori putând fi reglate de utilizator de la cele două butoane din partea de jos a display-ului.

Trecând la ceea ce face din această combină frigorifică una de înaltă calitate, avem caracteristicile funcţionale, şi anume sistemul de răcire NO FROST prezent atât pentru frigider cât şi pentru congelator, acest lucru protejând împotriva îngheţării alimentelor.

Clasificarea în clasa de energie A+ se datorează în principal consumului de 299 kWh/an, un consum destul de scăzut dacă este să luăm în considerare volumul acestui aparat frigorific.

Un alt aspect ce trebuie avut în vedere este cel al siguranţei şi confortului, astfel reamintim funcţia de avertizare când uşa rămâne deschisă, dar mai are şi un sistem Multiflow iar zgomotul pe care îl produce compresorul din dotare care funcţionează cu agent de răcire R600a este doar de 39 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • sistem de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere excelentă

Samsung RB31FERNDWW este o combină frigorifică cu un design modern și o capacitate suficient de mare pentru o familie de 4-5 persoane, dotată cu tehnologia NO FROST.

Vezi detalii
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.