Samsung RB31FERNDSA – combină frigorifică personalizată în interior

Deși ne-am obișnuit ca interioarele combinelor frigorifice să fie organizate standard și să ne mulțumim în acest fel, ar trebui să știm că există și modele la prețuri prietenoase care fac depozitarea mult mai ușoară. Modelul Samsung RB31FERNDSA este unul gândit astfel încât deschiderea, organizarea rafturilor și depozitarea să fie cât mai mult la îndemâna utilizatorului. Prețul combinei frigorifice este de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), fiind o combină atractivă din acest punct de vedere.

Combina frigorifică mai poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul combinei este unul modern, aceasta fiind alcătuită din inox, având afișaj LED și mâner orizontal încorporat. Logo-ul este gravat în partea de sus a combinei, deasupra ecranului LED. Aspectul general al combinei este unul foarte elegant. Combina are dimensiunile de 185 x 59.5 x 66.8 cm și este ușor de încadrat în orice bucătărie. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă. Acestea se pot deschide până la 90 de grade.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB31FERNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are, după modelul standard, frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos. Capacitatea totală a combinei este de 310 litri, fiind una destul de generoasă.

Frigiderul are o capacitate de 212 litri și este iluminat în interior cu LED-uri. Frigiderul este organizat în 3 rafturi de sticlă și are și compartiment pentru legume sau fructe. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi care includ spațiu pentru recipiente mai mari de lapte sau suc, precum și rânduri de doze și sticle cu băutură. Avantajul principal adus de frigider pentru organizarea alimentelor este, însă, raftul cu glisare ușoară. Acesta are balamale glisante și poate fi scos cu ușurință, astfel încât utilizatorul să aibă acces rapid chiar și la alimentele din spate.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat pe 3 compartimente încăpătoare. Aspectul cel mai atractiv este compartimentul cu deschidere completă care permite scoaterea cu ușurință a alimentelor, chiar și a celor mai voluminoase precum cutiile de înghețată de 10 litri. Combina are drept accesorii un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic, combina se remarcă printr-un compresor cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri, spre deosebire de compresoarele obișnuite care efectuează doar 2 (cel de pornire și de oprire). Prin urmare, temperatura se va menține constantă, gradul de uzare va fi unul minim, iar nivelul de zgomot va fi foarte scăzut. Nivelul de zgomot este de doar 39 dB, combina fiind una dintre cele mai silențioase.

Samsung RB31FERNDSA beneficiază de tehnologia No Frost care asigură răcirea uniformă, asigurând eliminarea formării de gheață și zăpadă atât în frigider, cât și în congelator. În același timp, alimentele se vor păstra proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Aparatul dispune și de o funcție specială care avertizează utilizatorul atunci când ușa este lăsată deschisă.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul energetic anual este de doar 299 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațioasă,
  • sistem de răcire congelator No Frost,
  • display LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Dacă avem în vedere faptul că este dotată cu tehnologie No Frost și că în plus are o organizare interioară foarte personalizată și adaptabilă, Samsung RB31FERNDSA reprezintă una dintre alegerile cele mai inspirate.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.