Samsung RB31FERNDEF – combina frigorifică Full No Frost performantă

Pentru cei pentru care designul ocupă un loc important în luarea unei decizii, combina Samsung RB31FERNDEF reprezintă o alegere atractivă. Aceasta se remarcă printr-un design unic disponibil pe bej și un aspect foarte modern. Combina  frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 66 de lei. Punctele forte ale modelului sunt designul aparte, compresorul performant cu inversor digital, sistemul automat de dezghețare atât pentru frigider, cât și pentru congelator, organizarea interioară personalizată și capacitatea mare de depozitare. Prin urmare, modelul  este unul foarte atractiv.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul este unul elegant și aduce un plus de valoare estetică în orice bucătărie. Logo-ul Samsung este gravat în partea de sus a frigiderului. Tot acolo se întâlnește și un ecran LED pentru reglarea electronică a temperaturii. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate pentru o deschidere ușoară. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă, dar aceasta se poate schimba și pe partea cealaltă datorită balamalelor reversibile. Aparatul are dimensiunile de 185 x 59.5 x 66.8 cm.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB31FERNDEF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 310 litri. Frigiderul are o capacitate de 212 litri. Acesta este organizat în interior pe 3 rafturi de sticlă rezistentă. Unul dintre acestea are un sistem cu glisare ușoară și este complet extensibil. Prin urmare, acesta oferă  acces rapid chiar și la alimentele așezate mai în spate. Compartimentul special pentru legume și fructe este spațios. Pe ușă sunt dispuse 4 suporturi de diferite înălțimi. Este disponibil și un suport pentru ouă. Interiorul este iluminat prin LED-uri, beneficiind astfel de o lumină mai puternică pentru o perioadă mai lungă și influențând foarte puțin temperatura.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat în 3 compartimente încăpătoare. Congelatorul dispune și el de un raft cu deschidere completă, acesta putând fi scos în totalitate în afară chiar dacă ușa permite o deschidere de doar 90 de grade. Este disponibilă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic se remarcă un compresor cu inversor digital care efectuează 5 cicluri complexe, față de cele obișnuite care efectuează doar 2.  Compresorul este util pentru păstrarea unei temperaturi constante, pentru creșterea durabilității și pentru nivelul de zgomot scăzut. De altfel, nivelul de zgomot este de doar 39 dB, combina fiind una extrem de silențioasă. Datorită sistemului MultiFlow aerul rece circulă uniform în interior, temperatura fiind aceeași indiferent de înălțimea raftului, iar alimentele păstrându-se proaspete pentru mai mult timp.

Tehnologia Full No Frost asigură o răcire optimă atât în frigider, cât și în congelator, și ține gheața la distanță. Prin urmare, dezghețarea se face automat, fără a mai fi necesară decongelarea periodică atât de neplăcută.

Pentru cazurile în care ușa este lăsată deschisă, există un sistem special de avertizare. Samsung RB31FERNDEF se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul energetic anual este de doar 299 kWh.

Aparatul are o autonomie fără curent de 20 de ore, păstrând în acest timp alimentele în aceeași siguranță ca și cum ar fi fost conectat la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • design spectaculos,
  • silențioasă,
  • sistem de răcire No Frost pentru frigider/congelator

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB31FERNDEF este o combină frigorifică cu un design absolut spectaculos, copletat de calități tehnice performante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.