Samsung RB31FERNDB – combina frigorifică cu design elegant

Ne-am obișnuit ca aparatele frigorifice să arate în mare parte la fel, ceea ce le deosebește fiind prețul și dotările tehnice. Cei de la Samsung sunt însă, de părere că designul ar trebui să aibă un rol important în achiziție, iar modelul Samsung RB31FERNDB atrage, cu siguranță, privirile. Prețul pentru combina frigorifică este de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), un preț bun, având în vedere că discutăm de un aspect elegant și aparte, o capacitatea mare de depozitare, tehnologie No Frost și consum redus. Dacă avem în vedere și detaliile precum afișajul LED sau accesoriul special pentru sticle, combina se distinge considerabil față de multe modele din categoria sa.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul combinei este unul modern și elegant. Combina se remarcă, în primul rând, prin faptul că este disponibilă pe negru, lucru mai rar întâlnit în cazul aparatelor de bucătărie.  Apoi, combina are afișaj LED inteligent, iar logo-ul Samsung este plasat cel mai sus pe ușa frigiderului. Ușile au mânere încorporate, astfel încât aspectul general să fie unul plat. Combina are dimensiunile de 185 x 59.5 x 66.8 cm. Deschiderea ușilor se face spre dreapta, dar direcția de deschidere poate fi schimbată întrucât ușile sunt reversibile. Combina este iluminată interior prin LED-uri, asigurând astfel o iluminare mai bună și mai economică.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB31FERNDB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală a combinei este de 310 litri, oferind spațiu mai mult decât suficient. Frigiderul are o capacitate de 212 litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. Există, de asemenea, un  compartiment pentru legume sau fructe. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi, permițând depozitarea sticlelor și cutiilor de diferite dimensiuni. Frigiderul este prevăzut și cu un suport special pentru sticle, asigurând astfel calitatea de servire a vinului sau băuturilor speciale pentru cină sau petreceri. Acesta este dotat și cu o funcție specială care avertizează utilizatorul atunci când ușa nu este închisă corespunzător.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase. Combina oferă drept accesorii un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic, Samsung RB31FERNDB se distinge printr-un compresor cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri, spre deosebire de compresoarele obișnuite care efectuează doar 2. Beneficiul principal al compresorului este că temperatura va fi menținută la un nivel constant în întreg spațiul interior. Alimentele nu vor trebui astfel organizate pe rafturile superioare pentru o păstrare mai bună. Apoi, datorită aceluiași compresor, gradul de uzare va fi unul minim, crescând astfel și durata de viață a aparatului, iar nivelul de zgomot va fi si el minimal. Acesta atinge valoarea de doar 39 dB, combina fiind una dintre cele mai silențioase.

În plus, combina beneficiază de tehnologia No Frost. Aceasta împiedică formarea de gheață și scutește utilizatorul de procesul neplăcut de decongelare manuală. În același timp, tehnologia asigură o răcire uniformă, păstrând alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul energetic anual este de doar 299 kWh. Combina are o garanție de 2 ani de zile, ce poate fi opțional prelungită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant și modern,
  • clasa A+,
  • Full No Frost,
  • capacitate mare,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB31FERNDB este o combină frigorifică cu un aspect spectaculos și specificații pe măsură, ce se va încadra într-o bucătărie modernă

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.