Samsung RB31FDRNDSA – un sistem cu glisare facilă pentru confortul nostru

Modelul de combină frigorifică al cărui nume de cod este Samsung RB31FDRNDSA este un produs elegant care aduce numeroase inovații în casele pretențioșilor. La prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatfrigiderul este unul de tip No Frost, care nu necesită dezghețare prin deconectarea de la energia electrică, acest proces având loc în mod automat.

Combina frigorifică mai poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Interiorul acestui frigider este foarte ușor de accesat, iar congelatorul a fost conceput în așa fel încât spațiul din interior să fie mai ușor de utilizat și mai practic. Samsung a conceput pentru acest model un sistem de glisare ușoară a rafturilor pentru un acces mult mai ușor la alimente, utilizatorul având posibilitatea de a manipula rafturile pentru a ajunge rapid la alimentul dorit, fără a muta alte produse din calea acestuia, atunci când frigiderul este aglomerat.

Acest concept vine cu balamale glisante care fac rafturile foarte ușor de glisat. Cumpărătorii acestei combine frigorifice vor fi încântați să știe că Samsung, compania producătoare, oferă 10 ani de garanție pentru acest produs. În exterior, frigiderul are un aspect foarte plăcut datorită culorii argintii denumite Grafit metalizat și a display-ului cu iluminare de tip LED. Și dozatorul de apa contribuie la design-ul atrăgător al acestui aparat electrocasnic.  

Poze cu combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, Samsung RB31FDRNDSA dispune de un compresor de tip Inverter Digital, care îl înlocuiește pe cel convențional.  Acest tip de compresor ajută la economisirea energiei în timp, prin faptul că motorul nu se pornește și se oprește de mai multe ori pe durata funcționării, ci funcționează constant, efectuând cinci cicluri, astfel păstrând temperatura constantă fără a-i permite acesteia să scadă, ca mai apoi să utilizeze o energie ridicată pentru răcire.

De asemenea, în ceea ce privește sistemul de răcire, inginerii Samsung au dezvoltat un sistem inteligent de răcire numit Multiflow care păstrează temperatura egală în fiecare parte a frigiderului, fără să fie mai rece în apropierea pereților interiori. Acest sistem funcționează cu ajutorul unor curenți de aer care, în același timp, împiedică dereglarea temperaturii din interior atunci când ușa frigiderului este deschisă.

Referitor la capacitatea combinei, volumul net disponibil pentru frigider este de 210 litri, iar cel pentru congelator este de 98 litri, astfel încât are un volum total net de 308 litri și un volum total brut de 329 litri. Consumul energetic anual pe care îl are este de 297 kwh, încadrându-se în clasa energetică A+. În interiorul frigiderului se pot observa trei rafturi din sticlă și trei rafturi amplasate în interiorul ușii, un compartiment pentru fructe și legume și un suport pentru ouă.

Congelatorul dispune și el de trei compartimente și de o tavă pentru gheață inclusă. Nivelul de zgomot al motorului este de 39 de decibeli, ceea ce îl face relativ silențios. Agentul de răcire utilizat este R600a, iar izolația din ciclopentan ajută la păstrarea temperaturii într-un mod foarte eficient, protejând componentele frigiderului de temperatura ridicată din exterior. Ușa frigiderului este dotată cu alarmă iar ecranul frigiderului are rolul de a informa în legătură cu temperatura setată, potențiale erori sau modul de vacanță.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect plăcut,
  • spațios,
  • oferă autonomie de până la 18 ore,
  • No Frost,
  • dozator de apă,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • nu se poate modifica poziția rafturilor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB31FDRNDSA este o combină frigorifică atât cu un aspect sofisticat, cât și cu tot felul de funcții interesante, ce te vor cuceri.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Bună ziua, as vrea sa știu cum pot închide congelatorul? Vreau sa folosesc doar frigiderul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.