Samsung RB29HSR2DWW/EF – o combină Full NO FROST

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 8.8
Performanțe - 9

9

O alegere inspirată

Samsung RB29HSR2DWW/EF este o combină frigorifică Full No Frost, cu o capacitate de 289 l, fiind potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Samsung RB29HSR2DWW/EF este o combină frigorifică cu o capacitate medie, potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă sau de ce nu pentru o gașcă mică de prieteni ce stau cu chirie. O poți găsi în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Ocazional am observat că produsul este inclus în reducerile săptămânale destul de des, ceea ce înseamnă că îl poți achiziționa chiar la un preț mai avantajos.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Important de remarcat este faptul că în cazul achiziționării produsului până pe 31 decembrie, producătorul oferă și o extra garanție de 3 ani. Adică în afară de cei 2 ani standard oferiți de orice producător, gigantul coreean plusează cu încă 3, ceea ce mi se pare fantastic. 5 ani de zile poți sta liniștit. În cazul în care ți se defectează aparatul frigorific, din motive tehnice în toate această perioadă, poți apela liniștit la serviciul de garanție. Dimensiunile modelului sunt de 178 x 59,5 x 66,8 cm, ceea ce înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu în bucătărie. Ușa este reversibilă, așa că tu vei stabili pe ce parte ar fi indicată deschiderea. În cazul în care obișnuiești să nu o închizi bine, sistemul de avertizare sonoră pentru ușa deschisă te va înștiința asupra acestui aspect.

Poze cu Samsung RB29HSR2DWW/EF

Samsung RB29HSR2DWW/EF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică Samsung are o capacitate de 289 l și este compartimentată astfel: 214 l pentru frigider și 76 l pentru congelator. Interiorul este compartimentat în așa fel încât fiecare colțișor să poată fi valorificat. Frigiderul are 3 rafturi + un compartiment din plastic pentru fructe și legume, iar pe ușă vei găsi 3 suporturi pentru sticle, ouă, conserve etc.

Congelatorul nu este foarte spațios, dar vine compartimentat în 3, astfel încât să poți ține cont de sfaturile specialiștilor, și anume să congelezi carnea separat de legume și alte alimente.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum anual de 272 kW.

Modelul coreenilor beneficiază de tehnologia No Frost, ce ajută la menținerea unei temperaturi constante și uniforme în interiorul frigiderului. În felul acesta alimentele vor fi menținute proaspete pentru mai mult timp. Un alt avantaj al acestei tehnologii este acela că se elimină acumularea de gheață, iar prin eficiența sa nu se va mai irosi energie cu dezghețarea aparatului frigorific.

Combina frigorifică este destul de silențioasă, ajunge la un nivel de zgomot de 39 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă. Așa că dacă ai bucătărie open space, stai liniștit, zgomotul produs nu este deranjant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • NO FROST,
  • iluminare LED,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.