Samsung RB29FSRNDWW – combină frigorifică Full No Frost ieftină

Dacă te afli în căutarea unei combine frigorifice noi și ai nevoie de un model încăpător, cu funcții No Frost și un consum redus, atunci modelul  Samsung RB29FSRNDWW este unul potrivit pentru tine. În plus, are și un preț bun, așa că oferă suficiente motive de achiziție. Combina  frigorifică Samsung poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 58 de lei. Punctele forte ale modelului sunt compresorul avansat care asigură o durată lungă de viață,  tehnologia Full No Frost și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mai mică de depozitare, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă avem în vedere dotările frigorifice performante și prețul.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul atrage prin simplitate, aceasta fiind în totalitate albă. Desingul este unul foarte curat, singurul detaliu întâlnit pe ușă fiind logo-ul Samsung gravat în partea de sus a frigiderului. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate pentru o deschidere ușoară. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă, dar direcția se poate schimba datorită balamalelor reversibile. Având dimensiunile de 178 x 59.5 x 66.8 cm, aparatul este potrivit de înalt și se încadrează perfect în orice bucătărie.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB29FSRNDWW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos. Capacitatea totală este de 290 de litri.

Frigiderul are o capacitate de 192 litri. Acesta este organizat în interior pe 3 rafturi de sticlă și un compartiment special pentru legume sau fructe. De asemenea, există un suport special pentru sticle. Pe ușă sunt dispuse 3 suporturi pentru recipiente de diferite dimensiuni. Frigiderul este prevăzut cu un raft cu glisare ușoară care este complet extensibil, oferind astfel utilizatorului accesul rapid chiar și la alimentele așezate în spate. Interiorul este luminat cu LED-uri, oferind astfel un randament mult mai bun.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat în 3 compartimente încăpătoare. Compartimentul cu deschidere completă este întâlnit din nou și la congelator,  permițând scoaterea cu ușurință a alimentelor și recipientelor de mari dimensiuni depozitate, precum cutiile de înghețată de 10 litri. Combina are drept accesorii un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic, se distinge compresorul cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri complexe, față de cele ale modelelor obișnuite care efectuează doar 2.  Printre avantajele oferite de compresor se numără păstrarea temperaturii constante care asigură prospețimea alimentelor pentru mai mult timp,  gradul de uzare minimal și nivelul de zgomot scăzut. Nivelul de zgomot este de doar 39 dB, combina fiind una extrem de silențioasă.

Tehnologia Full No Frost asigură o răcire uniformă atât în frigider, cât și în congelator. Formarea de gheață și zăpadă este astfel eliminată complet, nemaifiind necesară efectuarea procesului neplăcut de dezghețare. Samsung RB29FSRNDWW se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul energetic anual este de doar 272 kWh.

Aparatul are o autonomie fără curent de 20 de ore, asigurând astfel păstrarea în siguranță a alimentelor pentru o perioadă de timp rezonabilă în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • elegantă,
  • sistem de răcire No Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB29FSRNDWW este o combină frigorifică cu o capacitate medie, bine echipată, ce are grijă să mențină alimentele proaspete tot timpul.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.