Samsung RB29FSRNDSA – combină frigorifică avantajoasă

Pentru cei ce își doresc o combină frigorifică la preț bun, care să fie în același timp modernă, cu funcții utile și un design care să inspire calitate, Samsung propune modelul RB29FSRNDSA. Prețul său este de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), fiind un model cu un raport calitate-preț foarte bun. Punctele forte sunt materialele de calitate din care este alcătuit, compresorul avansat care asigură o funcționare economică și o durată lungă de viață și dotările frigorifice performante.

Combina frigorifică Samsung poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul combinei atrage prin calitatea materialelor folosite și prin aspectul elegant. Samsung RB29FSRNDSA este alcătuită din inox și este prevăzută cu mâner orizontal încorporat. Designul este unul foarte curat, singurele detalii întâlnite pe ușă fiind logo-ul Samsung gravat în partea de sus și denumirea compresorului inscripționată pe mânerul orizontal. Având dimensiunile de 178 x 59.5 x 66.8 cm, combina este una medie și își va găsi loc ușor în bucătărie sau pe hol. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă, în mod standard, dar, întrucât ușile sunt reversibile, direcția se poate schimba.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB29FSRNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos. Capacitatea totală a combinei este de 290 de litri.

Frigiderul are o capacitate de 192 litri. Interiorul este organizat în 3 rafturi de sticlă și un compartiment special pentru legume sau fructe. Pe ușă sunt dispuse 4 suporturi pentru băuturi. Frigiderul este prevăzut cu un raft cu glisare ușoară care permite scoaterea completă în exterior și oferă utilizatorului acces rapid chiar și la alimentele așezate în spate. Interiorul este luminat cu LED-uri, ceea ce oferă un punct în plus pentru economia de energie.

Congelatorul are o capacitate de 98 de litri și este organizat în 3 compartimente încăpătoare. Și congelatorul dispune de un compartiment cu deschidere completă,  permițând scoaterea cu ușurință a alimentelor. Întrucât compartimentul se deschide complet, pot fi scoase extrem de ușor chiar și cutiile de înghețată de 10 litri. Samsung RB29FSRNDSA are drept accesorii un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

La nivel tehnic, se distinge compresorul amintit și pe ușa frigiderului. Este vorba de compresorul cu inversor digital. Acesta efectuează 5 cicluri complexe, față de cele obișnuite care efectuează doar 2.  Compresorul asigură mai multe avantaje, printre care temperatura constantă care păstrează alimentele proaspete,  gradul de uzare minim și nivelul de zgomot scăzut. Nivelul de zgomot este de doar 39 dB, combina funcționând fără a deranja, în vreun fel, utilizatorul.

Datorită tehnologiei Full No Frost, combina beneficiază de răcire uniformă atât în frigider, cât și în congelator. Formarea de gheață și zăpadă este astfel eliminată, utilizatorul fiind scutit de efectuarea procesului neplăcut de dezghețare. Alimentele se vor păstra mai mult timp proaspete.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul energetic anual este de doar 272 kWh. Aparatul are o autonomie fără curent de 20 de ore, asigurând astfel păstrarea în siguranță a alimentelor în cazul penelor de curent.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • sistem de răcire No Frost,
  • prețul este accesibil

Contra:

  • nu are display LCD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB29FSRNDSA este o combină frigorifică dotată cu tehnologia de răcire Full No Frost, un design modern, dar și cu numeroase alte calități, ce te vor cuceri.

User Rating: 0.55 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.