Samsung RB29FERNDSA – o combină frigorifică No Frost de calitate

Frigiderul Samsung RB29FERNDSA este un produs care include un congelator și care are o capacitate de 290 litri. Acesta este unul dintre frigiderele de top aparținând Samsung, care are o clasă energetică A+ pentru un consum foarte scăzut de energie și posibilitatea de a activa funcția ecologică. Prețul acestui produs este de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat). Interiorul acestei combine frigorifice este de culoare albă și este organizat în așa fel încât utilizatorul să poată să își depoziteze alimentele într-un mod cât mai practic.

Combina frigorifică mai poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acest model are un design elegant, potrivit unei bucătarii moderne, atât într-o culoare cât și în culori contrastante. Frigiderul are o înălțime de 178 de cm și este compus din frigider în partea superioară și congelator în partea inferioară. Este un model de culoare argintie, atât în partea frontală cât și pe laterale și dispune de un ecran digital LED care are rolul de a informa utilizatorii cu privire la temperatura existentă atât în frigider cât și în congelator și la opțiunile active, precum Modul de Vacanță sau Modul Eco. Dimensiunile de 178 x 59.5 x 66.8 sunt potrivite pentru aproape orice spațiu, dat fiind faptul că nu este un frigider de dimensiuni mari.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB29FERNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, Samsung RB29FERNDSA funcționează cu ajutorul sistemului de răcire No Frost care are rolul de a funcționa fără necesitatea de a fi deconectat la intervale de timp de 3 sau 6 luni. Așadar, pereții frigiderului și ai congelatorului nu trebuie să adune gheață sau zăpadă, ci să rămână curați pe toată durata funcționării.

Volumul net total al combinei este de 290 litri, volumul net al congelatorului este de 98 litri, iar cel al frigiderului este de 192 litri. Având o clasă energetică A+, combina consumă 272 kwh anual. Iluminarea interioară se realizează cu ajutorul LED-urilor de culoare albă, astfel încât interiorul să fie perfect luminat.

Compartimentarea este realizată în felul următor: frigiderul conține 3 rafturi din sticlă, 3 suporturi pentru ușă și un compartiment pentru legume și fructe, iar ușa frigiderului conține un suport pentru ouă și patru compartimente de diferite mărimi pentru organizarea eficientă a sticlelor și a dozelor. Congelatorul conține trei compartimente și are o capacitate de congelare de 12 kg la 24 de ore. Acesta deține și o funcție pentru super-congelare care accelerează întregul proces pentru momentele de urgență.

Acest model funcționează pe baza unui motor de tip inverter, care nu permite combinei să se oprească și să se repornească atunci când temperatura a crescut, ci funcționează constant, menținând o temperatură stabilă și economisind energie. Acesta deține un singur compresor pentru ambele compartimente.

Sistemul Multiflow cu care este dotat acest model asigură o temperatură identică în fiecare parte a frigiderului, fără să existe diferențe între zonele apropiate de pereții interiori și centrul rafturilor. Acest sistem împiedică, de asemenea, scurgerea aerului rece sau intrarea aerului cald din exterior.

Persoanele preocupate de ușa frigiderului vor trebui să știe că ușa este dotată cu o alarmă care atenționează utilizatorii că aceasta a rămas dechisă. Autonomia acestui model în momentul în care nu mai este conectat la energie electrică este de 20 de ore, iar nivelul de zgomot poate să ajungă până la 39 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațios,
  • No Frost,
  • oferă autonomie de până la 20 ore,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB29FERNDSA este o combină frigorifică No Frost, cu un design ultra modern, ce își va găsi cu ușurință loc în bucătăria ta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.