Samsung RB29FDRNDSA – o combină frigorifică modernă

Combina frigorifică ocupă un loc important în orice locuință, iar în ultima perioadă producătorii se întrec în modele care să facă viața utilizatorului cât mai ușoară. Este și cazul celor de la Samsung, care au dotat modelul RB29FDRNDSA cu tot ce își poate dori utilizatorul de la un astfel de aparat electrocasnic. Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îi crește și mai mult gradul de atractivitate.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul atrage în primul rând prin designul modern, fiind disponibil pe argintiu și având linii elegante. Afișajul LED întregește aspectul modern. Deschiderea ușilor se face pe partea dreaptă, ușile fiind în același timp reversibile. Mânerele sunt încorporate. Congelatorul se află în partea de jos a combinei, iar frigiderul în partea de sus. Având dimensiunile de 178 x 59.5 x 66.8 cm, se observă că modelul este destul de adânc față de altele, ceea ce îi crește, bineînțeles, și capacitatea de depozitare.

Poze cu combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Astfel, frigiderul are un volum net de 190 de litri, iar congelatorul are un volum net de 98 de litri. Volumul total este astfel de 288 de litri, fiind mai mult decât suficient pentru a face față unei familii mari care are în vizită și prieteni. Frigiderul și congelatorul au câte 3 rafturi/compartimente.

Congelatorul proiectat în mod inteligent pentru o organizare eficientă a spațiului are rafturi cu glisare ușoară și un compartiment cu deschidere completă. Compartimentul cu deschidere completă poate fi scos în totalitate afară, iar compartimentul cu deschidere ușoară se extinde în afară și facilitează scoaterea alimentelor și vaselor dintre cele mai voluminoase, precum cutiile mari de înghețată. Capacitatea de congelare este de 12 kg în 24 de ore.

În mod similar, și frigiderul este dotat cu rafturi cu glisare ușoară. Acestea sunt construite pe balamale glisante și pot fi oricând scoase și repoziționate, cu ușurință. Prin urmare, accesul la alimente din orice loc al frigiderului este foarte ușor și pot fi depozitate vase de diferite dimensiuni. Personalizarea interiorului combinei frigorifice nu a fost niciodată mai simplă!

Pentru depozitarea băuturilor, rafturile de pe ușă sunt spațioase și permit depozitarea cutiilor de lapte sau de suc, alături de rândurile dedicate dozelor și sticlelor.

Samsung RB29FDRNDSA are și un dozator extern de apă care a fost încorporat, astfel încât aspectul plat să fie păstrat. Iluminarea interioară se face prin LED-uri, mult mai economice decât becurile obișnuite. La nivelul dotărilor tehnice combina beneficiază de o întreagă serie de tehnologii și funcții utile.

Cea mai importantă dintre acestea este tehnologia No Frost. Aceasta asigură răcirea uniformă și, prin urmare, ține la distanță formarea gheții și zăpezii. În plus, tehnologia No Frost crește durata de menținere a alimentelor în stare proaspătă și reduce în același timp necesitățile de energie.

Combina frigorifică dispune de un compresor cu inversor digital care, spre deosebire de cele obișnuite, efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate și a șabloanelor de folosire. Prin urmare, gradul de uzură scade considerabil.

Combina mai beneficiază de funcții de înghețare rapidă și puternică și avertizare sonoră atunci când ușile rămân deschise. Nivelul de zgomot este unul extrem de redus, atingând valoarea de doar 39 dB. Autonomia aparatului în caz de pană de curent este de 18 ore. Încadrându-se în clasa energetică A+, consumul de curent este mic. Anual sunt consumați 272 de kW.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațios,
  • Full No Frost,
  • oferă autonomie de până la 18 ore,
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Samsung RB29FDRNDSA include pachetul complet: design atractiv și calitativ, capacitate mare de depozitare, dotări tehnice performante și preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.