Samsung LT28E310EW – televizorul HD ce poate fi folosit și ca monitor

Samsung LT28E310EW este un televizor lansat de coreeni pentru a răspunde clienților care își doresc să îmbine funcțiile unui televizor cu cele ale unui monitor, economisind spațiu în cameră sau pe birou. Modelul este lansat în 2015, păstrând însă un design cu linii clasice. Designul este simplu și se va încadra ușor în orice spațiu, fiind însă mai puțin atractiv decât în cazul altor modele. Cu toate acestea, raportul calitate-preț este bun, modelul găsindu-se în magazine la un preț de 1099 lei(verifică preț actualizat), iar televizorul va ajuta la economisirea unui spațiu important în cameră.

Designul este unul standard pentru un televizor de mici dimensiuni. Vei găsi așadar un profil ceva mai gros față de unul de monitor, o ramă mai generoasă și un suport plat în formă de T. Televizorul are dimensiunile de 643.4 x 383.6 x 52.7 mm și, deși ar fi putut accentua mai bine funcția 2 în 1, dispozitivul rămâne atractiv prin aspectul elegant și dimensiunile reduse.

Poze cu televizorul

Samsung LT28E310EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 68 cm, fiind potrivit pentru un dormitor. Ecranul beneficiază de unghiuri de vizibilitate foarte extinse, oferind imagini de calitate indiferent de unghiul de la care privești. Unghiurile sunt de 178 grade atât pe verticală, cât și pe orizontală, iar, pentru cazul în care vrei să fixezi televizorul pe perete, ai nevoie de un suport VESA 100 x 100. Rezoluția ecranului este de 1366 x 768 pixeli, imaginile HD având o claritate bună, în timp ce luminozitatea de 300 cd/mp susține un contrast bun și culori strălucitoare. Timpul de răspuns de 5 ms este foarte atractiv pentru un model din categoria sa, oferind un randament bun la conectarea unui PC sau laptop.

Televizorul are disponibile mai multe moduri de vizualizare care îți vor oferi o experiență optimizată pentru fiecare dintre utilizări. Spre exemplu, dacă urmărești un canal sportiv, modul Sport va accentua culorile ierbii și stadionului, iar dacă te joci la PC modul Game va adapta culorile și contrastul pentru a-ți oferi o experiență cât mai interactivă.

Modelul nu este dotat cu funcții smart, dar întrucât are dimensiuni reduse și îl vei ține probabil lângă un laptop sau PC, nu vei simți lipsa acestora.

Sistemul audio redă un sunet cu volum bun și un spectru larg de frecvențe, pentru redarea acestuia fiind folosite două difuzoare de 5 W.

La nivelul conectivității vei găsi 2 porturi HDMI, 1 port USB și câte o intrare pentru PC, video composite, component și Scart RGB. Vei putea conecta astfel console de jocuri, playere Blu-ray sau DVD playere. În același timp, datorită tunerului digital DVB-T/C nu vei mai avea nevoie de un receiver extern pentru redarea canalelor digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • dispozitiv 2 în 1
  • imagini de calitate decentă
  • timp bun de răspuns
  • posibilități de conectare pentru PC, console de joc

Contra:

  • designul este ceva mai robust pentru un monitor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.5
Conectivitate - 8.9

8.6

O alegere eficientă

Samsung LT28E310EW este un televizor HD de mici dimensiuni, potrivit mai ales pentru gamerii care vor să poată urmări canalele tv și să redea imagini de pe PC pe același dispozitiv.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.