Samsung LT28C570EW – un TV ce poate fi folosit ca monitor

Dacă în urmă cu 25 de ani mulți dintre noi nu aveam decât un singur televizor în casă, iată că în zilele noastre lucrurile nu mai stau chiar așa. Am ajuns să ne utilăm casa cu câte un televizor în fiecare cameră și asta din comoditate, vrei să vezi un film sau o emisiune interesantă, de ce să nu o vezi din pat sau în timp ce gătești spre exemplu. Pentru camerele mai mici, gen dormitor sau bucătărie consider că o diagonală prea mare nu și-ar avea rostul, prin urmare un televizor cum este Samsung LT28C570EW ce are o diagonală de 71 cm ar fi mai potrivit după părerea mea. Vine la un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizatși se bucură de specificații foarte bune.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model plăcut, sinceră să fiu îmi amintește de primele modele LED de la Samsung, cu rama ceva mai subțire decât la un LCD, cu acel suport dreptunghiular cu picior transparent, care pe mine personal nu pot spune că m-a dat pe spate, însă acest aspect nu este o problemă fiindcă suportul poate fi demontat, iar televizorul suspendat pe un perete.

Poze cu televizorul Samsung LT28C570EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model cu o diagonală de 71 cm, ce oferă o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, Full HD și un unghi de vizibilitate extraordinar de bun, 178/178 grade. Interesant este faptul că televizorul poate fi utilizat și pe post de monitor. În felul acesta veți putea munci mult mai eficient decât până acum.

Sunetul este susținut de 2 boxe a câte 5 W, ce încorporează caracteristici precum: Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, DTS Premium Sound 5.1 și DTS Studio Sound. Deși boxele nu dezvoltă o putere similară televizoarelor mai mari, acest aspect nu știrbește din claritatea sunetului și nici din profunzimea lui, și sunt convinsă că cei 10 W sunt suficienți pentru o cameră nu foarte mare.

Având în vedere că discutăm de un model lansat nu de mult timp este evident că încorporează și un tuner digital, DVB-T, DVB-C, ce vă ajută în redarea posturilor în format HD, fără să fiți nevoiți să optați pentru un abonament digital. Playerul multimedia integrat îl puteți folosi pentru a înregistra emisiunile preferate sau vreun serial ce v-a captat atenția.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul Samsung oferă: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Slot CI, intrare PC, intrare video composite, intrare video component și minijack căști. Greutatea sa nu depășește 5,5 kg, ceea ce înseamnă că îl veți putea muta destul de ușor, fără a avea nevoie de un ajutor suplimentar.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț rezonabil,
  • HDMI,
  • player multimedia integrat,
  • Full HD,
  • funcție de monitor

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung LT28C570EW este un televizor cu o diagonală nu foarte mare, ce poate fi folosit chiar și pe post de monitor, pentru ca munca să se desfășoare într-un mod mult mai eficient.

User Rating: 2.01 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREGATIT DE BLACK FRIDAY?

Noi iti aratam adevaratele oferte!