Samsung LT24E390EW – televizorul-monitor de serie 2015

Televizoarele 2 în 1 sunt foarte utile pentru cei cu spații mai mici sau gameri, oferind posibilitatea de a jongla rapid între canalele tv preferate și jocurile sau filmele redate de pe PC. Samsung are o întreagă serie de astfel de televizoare, modelul LT24E390EW fiind unul dintre cele mai recente. Samsung LT24E390EW are un preț de aproximativ 899 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru dotările oferite.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul modelului este adaptat pentru 2015, fiind foarte modern și având un aspect dinamic, potrivit pentru gaming. Televizorul are dimensiunile de 548.3 x 333.3 x 40.6 mm și o greutate de doar 4.2 kg, fiind ușor de poziționat pe orice birou. Designul se remarcă prin inserțiile de albastru, acestea fiind responabile în mare parte pentru aspectul jucăuș. Finisajul albastru semitransparent oferă o notă distinctă și creează o atmosferă plăcută. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, care atrage privirea spre imaginile redate și completează designul modern, minimalist. Pentru fixare, televizorul folosește un suport în formă de T, acesta oferind un echilibru foarte bun. Aspectul general este unul foarte elegant și aparte, diferit față de cele obișnuite pentru un televizor sau un monitor.

Poze cu televizorul

Samsung LT24E390EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 59 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar imaginile Full HD au o claritate excelentă și se bucură de culori atractive, calitățile păstrându-se indiferent de unghiul la care privești ecranul datorită unghiurilor de vizibilitate extinse, de 178 grade. Luminozitatea de 200 cd/mp susține un contrast foarte bun, îmbunătățit, folosind tehnologia Mega Contrast. Timpul de răspuns este de doar 5 ms, așa că gaming-ul va fi atractiv.

Ecranul beneficiază de funcția Picture in Picture, așa că îl vei putea împărți în până la 4 zone, urmărind în fiecare alt tip de conținut. Poți să urmărești un film pe un canal tv într-o zonă, în timp ce lucrezi la un proiect pe PC sau un meci de fotbal în timp ce cauți informații în browser. De asemenea, există mai multe moduri de vizionare prestabilite, care să optimizeze setările în funcție de tipul de conținut. Vei găsi astfel moduri precum Sport, Game etc.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar, fiind gândit ca monitor, acestea ar fi probabil în surplus. Sistemul audio are o putere de 10 W, cele două difuzoare redând un sunet clar și bogat.

La nivelul conectivității, televizorul-monitor are 2 porturi HDMI, 1 port USB, o intrare pentru PC, o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart RGB. Vei putea astfel să conectezi console de joc, playere Blu-ray sau DVD, laptopuri, PC-uri, stick-uri etc. Vei găsi de asemenea un tuner digital DVB-T/C care permite redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul va adăuga o notă modernă în orice cameră, raportul calitate-preț fiind foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv, cu inserții de albastru
  • ecran de rezoluție Full HD
  • funcții atractive pentru vizionare
  • posibilități de conectare a dispozitivelor externe pentru redarea de conținut

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.6
Conectivitate - 8.5

8.6

O alegere eficientă

Samsung LT24E390EW este un televizor-monitor cu funcții atractive și un design aparte, atractiv pentru gaming și nu numai.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.