Samsung LT24D391EW – îl poți folosi și ca monitor

Marea majoritate dintre noi avem cel puțin un televizor în dotare. Ce face diferența între modelele de pe piață, este diagonala, prețil, claritatea imaginii, sonorizarea, dar și tehnologiile c care vine echipat. Astăzi am ales să discutăm despre un model potrivit celor mai puțin pretențioși dintre noi, și anume televizorul Samsung LT24D391EW, un TV cu o diagonală de 59 cm, ce se va potrivi unui dormitor micuț. Are un preț de aproximativ 899 lei(verifică preț actualizat), ceea ce îl transormă într-un model atractiv pentru cei ce nu sunt dispuși să aloce sume impresionante unei astfel de achiziții.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Iese în evidență cu un design Touch of Color marca Samsung, ce atrage atenția utilizatorilor într-un mod plăcut, având o ramă foarte subțire, o ramă neagră și elegantă, prevăzută cu un picior transparent ce dă o notă de finețe și rafinament întregului aspect. Rama subțire a ecranului le permite utilizatorilor să vadă mai mult pe ecran, creând o strălucire elegantă în jurul monitorului, completată de suportul oval.

Poze cu televizorul

Samsung LT24D391EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o greutate de 3.9 kilograme și dimensiuni optime de 547.3 x 334.7 x 44.3 mm fără stand, iar cu stand acestea sunt de 547.3 x 414.7 x 243.5 mm.

Dispozitivul are o diagonală de 59 cm, cu o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, luminozitate de 250 cd/mp și un unghi de vizibilitate de 178/178 ce asigură o vizibilitate foarte bună și clară a imaginii din orice unghi este privit ecranul.

Puteți viziona transmisiuni Full HD la o calitate superioară și aveți posibilitatea să comutați rapid și foarte simplu de la funcția de monitor pentru PC la cea de televizor sau ambele funcții pot rula în același timp pe un ecran împărțit în două. Acest model este ideal pentru birouri, dormitoare sau camere de dimensiuni mici.

Modelul Samsung HDTV asigură o compatibilitate extinsă cu orice tip de conținut, având o varietate de intrări: două porturi HDMI, o intrare SCART (RGB), un port minijack pentru căști, o intrare component, o intrare pentru video composite, un port USB 2.0 și o intrare pentru PC (D-Sub 15 pini).

Modelul Samsung este echipat cu tehnologia Picture-in-Picture ce permite utilizatorilor să abordeze o atitudine multitasking și să lucreze cu diverse documente în timp ce se uită la televizor sau să desfășoare mai multe activități concomitent direct pe monitor. Practic, îți oferă libertatea de a urmări ce dorești, atunci când dorești, cu ajutorul caracteristicilor Picture-In-Picture de la Samsung.

Dispune de un tuner digital model DVB-T/C ce îți permite să te bucuri de canalele digitale, fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament mai scump din partea furnizorului de servicii TV, iar sonorizarea este întreținută de tehnologia Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, având două difuzoare de câte 5 W pentru emiterea sunetului. Având în vedere dimensiunea televizorului nu mă așteptam la un sunt mai puternic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent
  • HDMI
  • rezoluție Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8
Conectivitate - 8.1

8.1

O alegere eficientă

Samsung LT24D391EW este un televizor ce poate fi utilizat chiar și ca monitor, practic ai un dispozitiv 2 în 1, în funcție de nevoile tale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.