Monitor / TV LED Samsung LT24C300EW

Samsung este una din companiile cu greutate în domeniul gadgeturilor, electronicelor şi electrocasnicelor. Unul dintre produsele spectaculoase ce aparţine producătorului corean este şi monitorul / TV LED Samsung LT24C300EW. Aceste monitoare au fost construite cu un scop dublu, atât pentru o eficienţă mai mare datorită dimeniunii generoase, cît şi pentru a înlocui un TV în momentele de relaxare.

Cu ajutorul tehnologiei revoluţionare LED backlight veţi observa o schimbare nu doar la calitatea imaginii ci şi la factura voastră de la curent, banii economisiţi îi veţi putea investi în alte lucruri. Designul monitorului / TV LED Samsung LT24C300EW este extrem de elegant, se aseamănă foarte bine cu un televizor, este slim, de culoare neagră, cu colţurile rotunjite. Preţul este de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizat), nu tocmai la îndemâna oricui, dar ţinând cont de faptul că este un monitor / TV nu cred că ne puteam imagina că are un preţ foarte mic.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu monitorul / TV LED Samsung LT24C300EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Contrastul monitorului / TV LED Samsung LT24C300EW este de 1000 la 1, conceput astfel pentru a oferi profunzime culorilor şi claritate incredibilă chiar şi imaginilor celor mai închise.  Display-ul este de tip Wide şi are o diagonală de 24 inch, destul de generoasă aş spune eu, iar rezoluţia este Full HD de 1920 x 1080, ceea ce înseamnă că veţi putea urmări filmele şi videoclipurile preferate la cea mai bună calitate.

Timpul de răspuns al monitorului este de 5ms. Datorită faptului că este un LED acest monitor are capacitatea de a reda imaginea clară imediat ce a fost pornit. Greutatea monitorului este de doar 4,45kg, deci vă va fi uşor să îl mutaţi.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Samsung LT24C300EW, dispune de HDMI, port USB, SCART, o intrare component, Composit, dar şi de două boxe integrate de 5W. Dacă tot spuneam că este un monitor / TV bineînţeles că aveţi posibilitatea să îl montaţi şi pe perete în cazul în care doriţi să faceţi  economie de spaţiu.

Faptul că Samsung LT24C300EW are funcţie dublă, din punctul meu de vedere reprezintă un câştig, atât pe parte financiară, cât şi din punct de vedere al spaţiului.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • LED,
  • rezoluţie Full HD,
  • design foarte elegant, slim
  • preţ acceptabil,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce au nevoie de un monitor, dar îşi doresc şi un TV, Samsung LT24C300EW este exact ce le trebuie. Nu doar că veţi remarca o creştere a productivităţii, ci vă veţi putea relaxa şi în momentele de respiro privind un film bun la acelaşi monitor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.