Philips 284E5QHAD – monitorul Full HD cu boxe integrate

Philips 284E5QHAD este un monitor de dimensiuni generoase, cu un raport calitate-preț bun. Acesta oferă o experiență video de calitate, fiind potrivit atât pentru lucru, cât și pentru multimedia sau gaming. Monitorul Philips poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 32 de lei.  Modelul se remarcă prin dimensiunile generoase, calitatea Full HD a imaginilor, numărul ridicat de conectori și funcționarea economică. În același timp, sistemul audio integrat este unul de calitate superioară. Boxele au o putere de 14 W, oferind un sunet clar și puternic. Așadar, modelul este unul potrivit pentru cei care își doresc un monitor multifuncțional de calitate, de mari dimensiuni.

Monitorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul este unul modern, remarcându-se în primul rând rama subțire și suportul foarte înalt. Carcasa este neagră și elegantă. Suportul înalt poate lăsa impresia de instabilitate, dar randamentul acestuia este unul bun. Monitorul are dimensiunile de 663 x 485 x 237 mm și o greutate de 4.2 kg, fiind ușor de mutat sau de plasat pe perete. Având în vedere dimensiunile, modelul este potrivit pentru a fi folosit și pe post de televizor, fiind necesar să cumperi un tv tuner pentru calculator.

Poze cu monitorul

Philips 284E5QHAD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul de tip Wide și are o diagonală de 28 de inch. Rezoluția este de 1920 x 1080 de pixeli, imaginile având o calitate Full HD și fiind foarte clare și atractive.  Acestea sunt redate cu până la 16.7 milioane de culori. Dimensiunea unui punct este de 0.320 mm. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 300 cd/mp.

Monitorul este dotat cu tehnologia LED MVA de la Philips care folosește alinierea verticală pe mai multe domenii, oferind un contrast înalt și unghiuri largi de vizualizare. Contrastul dinamic este de 500000:1, iar cel tipic este de 3000:1. Imaginile vor părea pline de viață. Unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală,  fiind foarte flexibile. Timpul de răspuns este de 4 ms. Rata de refresh pe orizontală este de 30 – 83 kHz , iar cea pe verticală este de 56 – 75 Hz.

Tehnologia SmartImage Lite adaptează setările la tipul de conținut vizionat, oferind mai multe moduri de vizionare. Pentru reglarea manuală a setărilor ai la dispoziție software-ul SmartControl Lite. Acesta are o interfață grafică bazată pe pictograme 3D și permite reglarea în detaliu a parametrilor de funcționare.

Monitorul beneficiază de boxe integrate, economisind astfel spațiu pe birou. Sistemul audio are o putere de 14 W, fiind mai mult decât atractiv. Sunetul este puternic și clar, experiența video fiind completată perfect. La nivelul conectorilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port VGA și câte o ieșire și o intrare pentru sunet. Vei putea astfel să conectezi monitorul la laptopuri, DVD playere, receivere A/V sau camere video.

Pentru fixarea pe un perete este disponibil un sistem VESA 100 x 100 mm. În ceea ce privește consumul de energie, monitorul are certificarea Energy Star 6.0 și este prin urmare economic. Acesta are o putere de 23 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este decent,
  • Full HD

Contra

  • lipsă intrare DVI

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9
Conectivitate - 9.1

9

O alegere accesibilă

Philips 284E5QHAD este un monitor elegant, destul de stabil, ce te va ajuta să lucrezi mult mai eficient, asta însemnând să economisești și ceva timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.