Asus VS247NR – monitorul Full HD accesibil

Calitatea experienței de joc depinde într-o mare măsură de partea video, așa că e ideal să folosești un monitor cu imagine superioară. Dacă folosești un sistem desktop și ai nevoie de un monitor, Asus VS247NR este o opțiune foarte atractivă, cu atât mai mult cu cât are un preț foarte bun, de aproximativ 539 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta pornesc din jurul sumei de 17 lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Vei beneficia de imagini Full HD pentru jocurile și conținutul tău video. Acestea vor fi clare, pline de viață și redate la un constrast dinamic ridicat. Ai la dispoziție numeroase moduri de vizionare care vor adapta automat setările, astfel încât să beneficiezi de toate calitățile imaginilor. Alături de unghiurile de vizualizare generoase, experiența va fi una completă și confortabilă.

Monitorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul monitorului este unul clasic, acesta fiind disponibil pe negru. Rama este ceva mai groasă față de cele ale modelelor mai noi, dar acest lucru nu ar trebui să deranjeze, întrucât ecranul are o diagonală de 23.6 inch. Ecranul este de tip Wide, iar imaginile sunt redate în aspect 16:9. Suportul pentru fixare are piciorul subțire, iar baza este rotundă, oferind o stabilitate bună. Dimensiunile modelului sunt de 561.8 x 410.6 x 200 mm, iar greutatea acestuia este de 4.4 kg. Vei putea astfel să îl muți ușor într-o altă cameră sau să îl fixezi pe perete. Dacă vrei să montezi monitorul pe perete ai nevoie de un suport cu sistem VESA 100 x 100 mm.

Poze cu monitorul

Asus VS247NR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, redând imagini de calitate superioară. Acestea sunt clare și pline de viață. Dimensiunea unui punct este de 0.272 mm. Sunt redate până la 16.7 milioane de culori. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, contribuind la creșterea vizibilității. Valorile unghiurilor sunt de 170 de grade pe orizontală și 160 de grade pe verticală.

Timpul de răspuns este de 5 ms. Rata de refresh pe orizontală este de 24 – 83 kHz, iar cea pe verticală este de 50 – 75 Hz. Este de remarcat luminozitatea continuă de 250 cd/mp. Aceasta este asigurată de LED-uri.

Contrastul dinamic este de 50000000:1, având o valoare foarte bună. Luminozitatea este reglată astfel încât să fie redat cel mai întunecat negru și cel mai strălucitor alb.

Asemănător modurilor de vizionare de la televizor, monitorul îți pune la dispoziție tehnologia Splendid Video Intelligence care optimizează setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Astfel, culorile, luminozitatea, contrastul și claritatea vor fi adaptate pentru vizionare de tip Scenery, Theater, Game, Night View, sRGB sau Standard. Modurile pot fi selectate prin intermediul unui buton. Vei putea în același timp să ajustezi manual setările, după bunul plac.

La nivelul conectorilor vei găsi unul VGA și unul DVI. Portul DVI este dedicat digitalului. Vei putea folosi astfel monitorul pentru a reda conținut de pe laptop, smartphone sau tabletă.

Modelul nu dispune de tuner TV și nu are boxe integrate. Monitorul se încadrează în standardul Energy Star și are un consum de 22.7 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este decent,
  • Full HD

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.7

O alegere accesibilă

Asus VS247NR este un monitor cu un preț destul de decent și accesibil, ce te va ajuta să lucrezi într-un mod mai eficient și mai organizat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.