Samsung LT22C300EW – îmbină utilul cu plăcutul

Câți dintre noi nu am simțit în atâtea ocazii că nu ne ajunge monitorul de la calculator sau laptop sau că unori ne-ar fi mai de folos în activitatea noastră dacă am avea mai multe ferestre deschise simultan? Iată că acum acest lucru este posibil prin simpla conectare a unui monitor cu o diagonală mai generoasă sau o variantă mult mai interesantă ar fi un monitor TV, care ar avea funcție dublă de folosire. Până la urmă de ce să nu ne bucurăm de un film bun după atâta muncă? Și un avantaj ar fi faptul că reducem și cheltuielile achiziționând un produs cu dublă funcționalitate.

Samsung LT22C300EW este o variantă excelentă pentru cei ce vor ca munca lor să fie mult mai eficientă și totodată să petreacă clipe de relaxare minunate în fața televizorului. Are un preț de aproximativ 700 lei (verifică preț actualizat),un preț destul de rezonabil și pe deasupra se bucură și de un aspect plăcut.

Din punct de vedere al designului observ că producătorul corean merge o linie simplă, cu o ramă nici foarte subțire, dar nici prea groasă, ci aș spune mai degrabă că este similară primelor televizoare LED din seria Samsung. Se sprijină pe un picior oval, ce vă permite să îi reglați cu ușurință direcția. Iar în cazul în care nu vă place, îl puteți demonta foarte ușor, iar monitorul TV poate fi suspendat pe perete. Deși are funcție de monitor, modelul este de fapt un televizor, prin urmare este însoțit și de o telecomandă, ceva mai mică decât la televizoarele standard ale producătorului, dar cu aceleași funcții.

Poze cu monitorul TV LED Samsung LT22C300EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Monitorul TV este un LED cu o diagonală de 55 cm, suficient cât să nu vă afecteze vederea în cazul în care este așezat pe birou pentru funcția de monitor. Calitatea imaginii este Full HD, 1920 x 1080 pixeli, ceea ce presupune claritate, un contrast bun, culori plăcute, naturale și cursivitate a imaginii. Timpul de răspuns este de 5 ms, iar unghiul de vizibilitate este de 170/160 de grade, ceea ce înseamnă că din aproape orice unghi veți vedea imaginea la fel de bine.

Având în vedere dimensiunea destul de mică este normal ca și sunetul să nu fie la fel de puternic precum al unui televizor cu o diagonală generoasă, astfel că modelul în cauză deține 2 boxe, ce dezvoltă fiecare o putere de 5 W, suficient cât să înlocuiască un sistem cu performanțe medii. Caracteristicile Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse și SRS TheaterSound sunt cele ce susțin un sunet clar, curat și profund.

Modelul Samsung dispune chiar și de tunder digital DVB-T, DVB-C, ceea ce înseamnă că veți putea vedea fără nici o problemă și posturile în format HD, fără receiver. Pe partea de conectori, regăsim cam tot ceea ce întâlnim la un televizor normal: un port HDMI, un port USB 2.0, o intrare component, o intrare video composite, o intrare PC, SCART și Slot CI+. Având în vedere diagonala nu foarte mare, și greutatea sa este una pe măsură, mai exact cântărește 3,9 kg, astfel că ziua puteți să îl folosiți pe post de monitor la birou, iar seara îl puteți monta pe o comodă și să îl folosiți pe post de televizor. Consider că este o variantă economă pentru cei ce au nevoie atât de un monitor, cât și de un TV. Până la urmă este important să îmbinăm utilul cu plăcutul.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este acceptabil,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung LT22C300EW poate fi folosit atât ca monitor pentru a lucra într-un mod mult mai eficient, cât și ca televizor pentru clipe de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.