Samsung Galaxy S20 – ce specificații va avea noua generație?

Cele mai recente zvonuri indică faptul că anul acesta, nu doar că noul Samsung Galaxy S11 se va numi Galaxy S20(cel mai probabil după modelul celor de la Huawei ex. P20, P30), ci și că producătorul coreean se pregătește de lansarea a 3 versiuni: cea de bază – Samsung Galaxy S20, varianta de mijloc – Samsung Galaxy S20+ și varianta de top – Samsung Galaxy S20 Ultra.

Ce schimbări aduce noua generație Samsung Galaxy S20?

O rată de refresh a display-ului, mult mai mare – 120Hz. Puține sunt telefoanele care au la ora actuală o rată de refresh atât de bună, unul dintre acestea este Razer Phone 2, pe care l-am testat și noi anul trecut și Asus Rog Phone 2. Așadar, Samsung face un salt spectaculos în ceea ce privește display-ul. Asta înseamnă o navigare mai fluentă prin meniu, precum și precizie mai bună în jocuri. Dacă mai punem la socotează și

Potrivit ultimelor zvonuri toate cele 3 telefoane vor beneficia de conectivitate 5G. Eu mă îndoiesc de acest aspect. Având în vedere că sunt destul de multe țări care nu beneficiază încă de rețele 5G, mă gândesc că nu ar avea niciun rost să vină toate cu 5G, dar cine știe, vom vedea în scurt timp.

În ceea ce privește camera, noua generație Galaxy S20 va fi capabilă să filmeze 8K cu 30 fps, ceea ce ar însemna o premieră în piață. Tot aici vom avea versiunea de vârf a gamei S20 echipată cu un senzor de 108MP, exact cum am presupus atunci când am realizat review-ul lui Xiaomi Mi Note 10. Până la urmă tehnologia deja o aveau, doar au lucrat împreună cu cei de la Xiaomi la senzorul de 108MP de pe Xiaomi Mi Note 10. Așadar mă aștept să văd un senzor îmbunătățit pe noul flagship Samsung. O altă premieră tot la capitolul cameră este filmarea 4K cu 60 fps pe camera frontală.

Toate cele 3 telefoane vor primi procesor Exynos 990, care va funcționa în tandem cu 128GB, respectiv 512 GB pe modelul de vârf. Cât despre baterie, ei bine și aici vom avea îmbunătățiri: Samsung Galaxy 20 Ultra va beneficia de un acumulator de 5000 mAh, în timp ce Samsung galaxy S20 și Galaxy S20+ vor beneficia de acumulatori de 4500 mAh.

Toate aceste zvonuri sună bine și cu siguranță Samsung a reușit să-mi capteze atenția. Rămâne de văzut câte dintre acestea se vor și adeveri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.