Samsung anunță noul procesor Exynos 2100!

Lansări după lansări zilele astea. Pe lângă roboței, televizoare rezistente la apă și pregătirile pentru noua generație de telefoane, Galaxy S21, Samsung anunță și cel mai nou procesor al lor, și anume Exynos 2100, ARM Cortex-A78, de 5 nm, cu modul de 5G integrat.

Așadar, acum nu ne rămâne decât să așteptăm noile lansări în materie de telefoane de anul acesta și să vedem cât de potent este noul procesor.

„La Samsung Electronics, suntem dedicați furnizării de tehnologii și servicii inovatoare prin intermediul dispozitivelor noastre de top pentru a le oferi utilizatorilor noștri o experiență mobilă completă. Cu o capacitate de procesare puternică, conectivitate rapidă 5G și accelerare inteligentă prin tehnologia AI, Exynos 2100 oferă performanțe maxime care îndeplinesc standardele și cerințele stricte de calitate pentru smartphone-urile noastre de generație următoare”, a declarat Kyeongjun Kim, Executive Vice President and head of Mobile R&D Office at Mobile Communications Business, Samsung Electron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.