Samsung 88JS9500 – un Smart TV cu ecran imens

Dacă ai un living foarte mare și vrei să îți cumperi un televizor foarte performant de dimensiuni uriașe pentru a beneficia chiar la tine acasă de o experiență de cinematograf, Samsung 88JS9500 este opțiunea perfectă. Având în vedere toate caracteristicile enumerate mai sus, se înţelege de la sine că nu vorbim despre un model ieftin, televizorul având un preț de aproximativ 99999 lei(verifică preț actualizat), fiind astfel cel mai scump model de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Modelul are design impunător, care va face să fie mereu în centrul atenției, acest lucru datorându-se în primul rând dimensiunilor. Astfel, televizorul măsoară 1963.1 x 1134.7 x 190.2 mm, ocupând aproape 2m și arătând, la propriu, ca un ecran de cinematograf. Televizorul are un aspect aparte datorită faptului că este disponibil pe argintiu și  are o construcție metalică ultra premium, modelul fiind extrem de subțire, iar curbura sa fină creând un efect dinamic atractiv. Suportul este destul de jos, lăsând impresia că imaginile plutesc, iar rama este și ea foarte subțire, punând și mai mult în evidență ecranul, în partea superioară găsind încorporată o cameră web pentru apelurile video.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 88JS9500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală impresionantă de 222 cm, astfel că avem de-a face poate cu cel mai mare ecran de pe piață pentru un model pentru utilizarea de acasă. Ecranul este iluminat prin direct-LED, oferind astfel un control excelent asupra luminozității, dimming-ului și redării culorilor. Se remarcă în primul rând tehnologia Nano Crystal prin care e redat un număr record de culori, procesate în detaliu pentru a fi cât mai fidele realității.

Imaginile sunt redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind de 4 ori mai clare decât cele Full HD, iar calitatea imaginii fiind îmbunătățită printr-o serie întreagă de tehnologii performante. Astfel, vei găsi cele mai avansate pentru redarea fluidă a cadrelor în mișcare, redarea HDR, micro dimming pentru setarea contrasului, evidențierea efectului de profunzime etc. Indicele PQI pentru calitatea generală a imaginii are valoarea maximă de 2400, experiența de vizionare fiind cu adevărat impresionantă.

Avem de-a face, astfel, cu ecranul cel mai performant din momentul actual pentru Samsung. Acest lucru este vizibil și la nivel 3D, acolo unde efectele sunt spectaculoase, iar culorile și contrastul își păstrează calitatea ridicată.

Sistemul audio integrat are o putere de 70 W, oferind un randament bun, sunetul având în spate tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Premium Sound 5.1.

Pe partea smart găsim sistemul de operare Tizen care aduce noi funcții atractive, astfel că, pe lângă interfața îmbunătățită care oferă acces mai ușor la conținutul online, meniuri și cel TV și comutarea rapidă între acestea, Tizen aduce posibilitatea de a fixa aplicațiile preferate în taskbar sau de a te conecta instant la alte dispozitive Samsung smart în vederea partajării și sincronizării de conținut. În același timp, funcția multi screen permite vizionarea concomitentă a mai multor programe sau desfășurarea mai multor activități în diferite zone ale ecranului, putând regla dimensiunile ferestrelor în funcție de preferință, iar, cît priveşte funcțiile smart, acestea sunt susținute de un procesor octa-core avansat.

În ceea ce privește port-urile, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, iar conexiunea la internet se poate stabili și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • deţine tehnologii Smart, UHD şi 3D
  • diagonală foarte mare
  • caracteristici audio performante

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.4
Conectivitate - 9.3

9.4

O alegere Smart UHD

Samsung 88JS9500 este unul dintre modelele de vârf ale gamei, așa că experiența de vizionare atinge un nivel cu totul nou, putând astfel să ai propriul cinematograf la tine acasă.  

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.