Samsung 85HU7500 – televizorul UHD uriaș

Ne-am obișnuit ca televizoarele performante din ultima vreme să aibă ecrane mari, dar apare din când în când un model care arată că dimensiunile televizoarelor nu au limite. Samsung 85HU7500 este un model aflat în topul celor mai mari televizoare, care demonstrează că poți avea și acasă un ecran de cinematograf. Prețul televizorului este de aproximativ 45000 lei (verifică preț actualizat), un preț care lasă în urmă majoritatea celorlalte. Televizorul are însă poate cel mai mare ecran de pe piață care, în plus, este și UHD și beneficiază și de o sumedenie de funcții Smart.

Designul televizorului este cel propus de Samsung pentru seria UHD de televizoare plate. Astfel, televizorul este ultra-slim și are carcasa alcătuită din negru și argintiu. Suportul Aero înalță imaginea și îi oferă un efect de plutire. Având dimensiunile de 1903.4 x 1090.5 x 69.4 mm, aspectul general al televizorului este unul spectaculos. Pe lângă rolul de distracție, televizorul ocupă ușor și un rol decorativ în orice cameră.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 85HU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Centrul spectacolului este reprezentat de ecranul cu diagonala de 215 cm. Da, televizorul oferă 215 cm de rezoluție UHD de 3840 x 2160 pixeli. Calitatea imaginilor UHD este de 4 ori mai mare decât în cazul televizoarelor Full HD, așa că nu mai e loc pentru reproșuri legate de claritatea și strălucirea imaginilor. Televizorul dispune de un motor grafic performant care permite chiar și transformarea imaginilor de calitate mai scăzută la o calitate apropiată de cea UHD.

Cu cât calitatea UHD este mai înaltă, cu atât crește și calitatea imaginii. Așadar, televizorul beneficiază de una dintre cele mai bune imagini de pe piață. Folosind tehnologia UHD Dimming, fiecare imagine este procesată în detaliu pentru a oferi un contrast ridicat, cu nuanțele cele mai întunecate de negru și nuanțele cele mai pure de alb.

Tehnologia Clear Motion Rate oferă imagini în mișcare de o claritate rară, lucrând împreună cu rata de refresh a panoului, viteza procesorului de imagine și tehnologia de iluminare de fundal. Televizorul are o rată de refresh impresionantă de 1000 Hz.

La nivel 3D televizorul păstrează aceeași calitate a imaginii, oferind un efect profund de adâncime și folosind ochelari 3D cu obturator activ. Lumea redată pare extrem de reală. Televizorul îndeplinește foarte bine și conversia din 2D în 3D.

La nivelul dotărilor smart televizorul beneficiază de un procesor Quad Core avansat. Navigarea pe internet, rularea de aplicații și chiar și multitasking-ul sunt îndeplinite cu ușurință și foarte rapid. Televizorul rulează fără probleme jocuri și cele mai noi aplicații.

În același timp, interfața a fost îmbunătățită, devenind și mai eficientă și intuitivă decât în cazul modelelor precedente. Smart Hub are panourile mult mai bine organizate și oferă opțiuni de personalizare, cât și recomandări de conținut în funcție de căutări și istoric. Este de remarcat, printre altele, și funcția Screen Mirroring care permite vizionarea mai multor ecrane în același timp într-un mod foarte simplu. Multitasking-ul atinge astfel un nivel cu totul nou.

Unul dintre punctele forte ale televizorului este controlul avansat. Televizorul poate fi controlat prin intermediul a două telecomenzi care îl însoțesc ca accesorii, prin comenzi tactile și chiar și prin comenzi vocale. Pregătiți-vă, astfel, să vorbiți cu televizorul sau să îi desenați cu degetele numărul canalului, volumul sau aplicația dorită.

Televizorul poate fi upgradat la orice tehnologie UHD viitoare datorită kit-ului UHD Evolution. Conexiunea la internet se poate realiza prin intermediul tehnologiei Wi-Fi integrate sau prin cablu.

Samsung 85HU7500 are o conectivitate ridicată, fiind dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, un port de rețea și câte o intrare Scart, video composite și de component. Televizorul are și tuner digital DVB-T/C/S2, ce permite utilizatorului să se bucure de posturile HD fără a mai avea nevoie de un abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • 214 cm,
  • Smart TV 3D,
  • sistem audio de 60W

Contra:

  • prețul extrem de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 85HU7500 este unul dintre cele mai scumpe televizoare de pe piață în momentul de față și deși prețul este extrem de mare, acesta se adresează unei game de utilizatori extrem de pretențioase în ceea ce privește acest tip de device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.