Samsung 75JU6470 – un TV cu o diagonală imensă și rezoluție 4K

Samsung 75JU6470 este un televizor potrivit pentru cei cu un living imens sau pentru cei companiile cu birouri mari. Spun asta datorită diagonalei imense. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 26599 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de piperat, ce scade cu câteva mii de lei atunci când televizorul este inclus într-o promoție. Totuși prețul nu este accesibil pentru oricine, dar nici o asemenea diagonală nu este potrivită pentru oricine. Vorbim de un model premium, destinat unei categorii de utilizatori potenți din punct de vedere financiar.

În ceea ce privește designul, televizorul se prezintă într-o notă elegantă și rafinată. Este un model Ultra Slim, cu un panou îngust, ce se sprijină pe un suport finuț, potrivite unui asemenea TV. Bineînțeles, televizorul poate fi chiar montat pe un suport TV de perete în cazul în care îți dorești. Compatibilitatea VESA face ca acest aspect să fie posibil.

Dimensiunile sale sunt extrem de mari, de 1817 x 1111 x 250 mm și cântărește 36,5 kg, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de ajutor ca să îl muți sau ca să îl montezi pe suportul TV de perete. Puterea consumată este de 198 W, aproximativ cât două becuri clasice de 100 W, dar acest aspect nu mă surprinde, ținând cont că vorbim de un TV ”gigant”.

Poze cu Samsung 75JU6470

Samsung 75JU6470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul face parte din gama lansată de sud-coreeni în 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Vorbim de un Smart TV, cu Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu mai ai nevoie de un adaptor pentru a te conecta la rețeaua de internet. Are o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Conținutul oferit de noul Smart TV este unul bogat, potrivit pentru fiecare membru al familiei. Astfel distracția este asigurată de o serie de aplicații interesante, de la jocuri, la conținut pentru fitness sau gastronomie.

Noul sistem de operare Tizen este prima platformă open-source destinată televizoarelor, ce vine în întâmpinarea utilizatorului cu un conținut ce asigură divertismentul pe o perioadă mare de timp.

Este important de știut că televizorul are o diagonală de 189 cm, extrem de mare, ceea ce înseamnă că va trebui să faci câteva măsurători înainte de a-ți achiziționa televizorul. Mai exact trebuie să te asiguri că distanța dintre colțul în care ai amplasat noul TV și privirea utilizatorului să fie de minim trei ori mai mare decât diagonala televizorului(adică de 567 cm).

Modelul Samsung are o rezoluție 4K, de 3840 x 2160, ceea ce înseamnă o claritate de 4 ori mai mare față de rezoluția Full HD. Imaginile spectaculoase sunt susținute de o serie de caracteristici, ce ajută la claritate, contrast, naturalețe, etc. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade. Practic din orice colț ai privi, imaginea va fi la fel de clară. Îți imaginezi cum ar fi să îți inviți toți prietenii la un meci?

În ceea ce privește sistemul audio, mărturisesc cinstit că mă așteptam la o sonorizare mai puternică. Modelul în cauză nu are decât două ieșiri a câte 10 W. Prin urmare acest aspect va trebui corectat printr-un sistem audio puternic.

Despre tunerul digital îți pot spune ca și în review-urile anterioare că te va ajuta să scapi de acel inestetic receiver, cu multe cabluri, permițându-ți să te bucuri de posturile HD, cu un abonament analogic.

Când vine vorba de conectivitate, televizorul este capabil să trnsforme orice încăpere într-o sală de divertisment. Are: 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI(pentru a conecta simultan mai multe device-uri), Slot CI+ și o intrare video composite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra Slim,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 189 cm,
  • Smart TV,
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • prețul foarte piperat,
  • sonorizarea mă așteptam să fie mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.5
Performanțe - 9.5

9.5

O alegere premium

Samsung 75JU6470 este un TV premium, cu o diagonală imensă de 189 cm și rezoluție Ultra HD, ceea ce îl face potrivit pentru birouri sau pentru livingurile cu suprafață foarte mare.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.