Samsung 75HU7500 – televizorul extrem de interactiv

Atunci când utilizatorii au impresia că tehnologia și-a atins apogeul apare, de fiecare dată un dispozitiv spectaculos care să demonstreze că nu e așa. Acesta este și cazul televizoarelor UHD de la Samsung, care oferă imagini extrem de realiste și permit o interacțiune la nivel ridicat cu utilizatorul. Modelul Samsung 75HU7500 este unul dintre televizoarele cu model standard (necurbat) al seriei Samsung UHD, ce promite să ducă utilizatorii într-o nouă lume. Prețul pentru modelul Samsung este de aproximativ 30400 lei (verifică preț actualizat), ceea îl face unul dintre cele mai scumpe televizoare de pe piață și care îl adresează unei clientele restrânse, dar care îi va aprecia, cu siguranță, dotările impresionante.

Televizorul Samsung mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul televizorului pare să aparțină unei alte ere, televizorul având o grosime de doar 37.5 mm, iar ecranul uriaș fiind încadrat într-o ramă de-abia vizibilă. Carcasa este alcătuită din negru și argintiu. Suportul Aero înalță imaginea și îi oferă un efect de plutire. Având dimensiunile de 1676.2 x 961.1 x 37.6 mm, televizorul se face cu siguranță remarcat atât în magazin, cât și în orice locuință.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 75HU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala display-ului are nu mai puțin de 189 de cm, atingând un adevărat record. Rezoluția imaginilor redate este la fel de spectaculoasă, atingând valoarea de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9, iar calitatea acestora este de 4 ori mai mare decât în cazul televizoarelor Full HD. Pentru a se obține imagini de calitate UHD, televizorul dispune de un motor grafic care prelucrează sursele la rezoluție 4k. Cu ajutorul motorului pot fi procesate inclusiv imagini de calitate mai redusă, pentru a fi redate la o calitate apropiată de UHD.

În plus, tehnologia UHD Dimming prelucrează imaginile astfel încât să se obțină, întotdeauna, un grad ideal de contrast și de culoare. Negrul redat va fi de fiecare dată cel mai întunecat, iar albul redat va fi cel mai strălucitor. Culorile sunt cu atât mai vii și mai vibrante cu cât rezoluția UHD este mai înaltă.

Tehnologia Clear Motion Rate face până și imaginile în mișcare extrem de clare, reducând blur-ul și făcând din vizionarea emisiunilor sportive sau a filmelor de acțiune o experiență cu totul specială. Pentru aceasta, rata de reîmprospatare a panoului, viteza procesorului de imagine și tehnologia de iluminare de fundal au fost îmbunătățite.

Samsung 75HU7500 beneficiază și de funcții avansate 3D care sunt însoțite de un sunet pe măsură. Sistemul audio al televizorului este de tip Front Firing și New Waveguide și are o putere de 60W. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby MS11.

Pentru cei care vor să se asigure că nu o să fie nevoie să investească prea curând într-un nou televizor datorită faptului că modelul va fi depășit, Samsung a introdus tehnologia Future Ready prin care televizorul poate fi actualizat pe viitor pentru a se alinia standardelor UHD care vor apărea.

La nivelul dotărilor Smart, televizorul vine echipat cu un procesor Quad Core puternic care permite multitasking-ul, navigarea pe internet sau rularea de aplicații într-un mod fluid și cu timpi de așteptare reduși la minimum în interacțiunea cu utilizatorul.

De altfel, pentru controlul televizorului utilizatorul poate opta pentru folosirea telecomenzii cu Motion Control, pentru folosirea gesturilor și mișcărilor mâinilor sau pentru folosirea dispozitivelor precum smartphone-ul sau tableta pe post de telecomandă.

Conexiunea la internet se poate realiza prin intermediul tehnologiei Wi-Fi integrate sau poate prin cablu, existând un port special pentru rețea.

Televizorul are o conectivitate ridicată, beneficiind de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare video composite și de component. Televizorul are și tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • 189 cm,
  • 60 W,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • prețul incredibil de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 75HU7500 este unul dintre cele mai scumpe modele de pe piață la ora actuală, dar care beneficiază de cele mai interesante caracteristici.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.