Samsung 75H6400 – Smart TV-ul cu o diagonală gigant

Mulți dintre utilizatorii în căutare de televizoare noi au acum opțiunea televizoarelor Smart care oferă pe lângă imaginea de calitate și conectarea la internet sau funcția 3D. Samsung 75H6400 este un televizor care le face pe toate, ba mai mult de atât vine la pachet cu o diagonală gigant, de 189 cm, ceea ce înseamnă că îți vei transforma livingul într-o adevărată sală de cinema. Prețul televizorului este de aproximativ 23000 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de piperat, dar vorbim de unul dintre cele mai mari televizoare de pe piață, ceea ce înseamnă că se adresează unei categorii de utilizatori extrem de selectivă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Pentru design, producătorul corean a ales stilul liniar minimalist, caracteristic în ultima perioadă pentru majoritatea televizoarelor LED Full HD. Designul minimalist este unul de efect, suportul televizorului fiind metalic, iar rama subțire care încadrează ecranul având doar 9 mm. Rama are o margine transparentă, pentru un plus de eleganță. Ecranul lasă astfel impresia unei diagonale mult mai mari, iar vizibilitatea atinge un nivel ridicat. Televizorul are dimensiunile de 1465.4 x 927.8 x 377.0 mm, încadrându-se în clasa super-slim.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 75H6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran generos cu diagonala de 189 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au un contrast ridicat și culori strălucitoare, păstrându-și în același timp realismul. Imaginile sunt redate în aspect 16:9, iar datorită tehnologiilor Clear Motion Rate 400 și Wide Color Enhancer, setările sunt reglate automat pentru o vizionare optimă. Spre exemplu, tehnologia Clear Motion Rate permite redarea la nivel extrem de detaliat a imaginilor în mișcare, oferind o nouă experiență de vizionare a curselor de mașini, ciclism sau emisiunilor sportive.

În plus, televizorul are o serie de moduri de vizionare care personalizează și mai mult experiența. Acestea se adaptează în funcție de tipul de activitate desfășurată și reglează culorile și sunetul într-un mod ideal. Astfel, modul Fotbal intensifică verdele ierbii, culorile stadionului și sunetul pentru o experiență asemănătoare celei live.

Funcția 3D oferă o experiență cu totul aparte și are, inclusiv, opțiuni de convertire. Pentru o experiență completă, sunetul din timpul vizionării 3D este adaptat pentru efecte speciale. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio al televizorului este de tip Down Firing și Full Range. Ieșirea se face prin 2 boxe de 10W, iar sunetul de calitate este asigurat de tehnologia Dolby MS10. Bineînțeles, televizorul dispune de un player media integrat.

La nivelul performanței, televizorul beneficiază, în primul rând, de un procesor Quad Core performant, care permite navigarea pe internet, rularea de aplicații și chiar multitasking-ul în condiții optime, fără timpi mari de așteptare.

Aplicația Smart View 2.0 permite redarea conținutului de pe televizor pe smartphone sau tabletă. Astfel, serialele și filmele preferate vor fi oricând la dispoziția utilizatorului, ceea ce oferă o mobilitate ridicată. Mai mult, telefonul sau tableta pot fi folosite și drept telecomenzi pentru televizor.

Telecomanda dedicată are dimensiuni reduse, fiind ușor de ținut în mână și de controlat. Cu funcția Smart Control, telecomanda permite mutarea cursorului pe ecran, reglarea setărilor sau introducerea de text. În  același timp, televizorul recunoaște o serie de gesturi și face posibile schimbarea programului, navigarea pe pagini web sau rularea de aplicații printr-o simplă atingere de deget.

Televizorul are opțiuni de conectare destul de bogate, permițând pe lângă conectarea la internet prin Wi-Fi sau cablu și conectarea la playere DVD sau Blu-Ray, console de joc, PC-uri, laptop-uri, stick-uri de memorie etc. Televizorul are 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, component și video composite.  Modelul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Samsung 75H6400 este ideal pentru iubitorii de fotbal, dar și pentru cinefilii pasionați de filmele bune. Cu siguranță achiziția se va dovedi o adevărată bijuterie în rândul iubitorilor de gadgeturi. De asemeni pentru un efect mult mai bun, puteți instala și un sistem home cinema.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • 189 cm,
  • Full HD

Contra:

  • prețul este extrem de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 75H6400 este un Smart Tv 3D cu o diagonală imensă de 189 cm, dar și un preț pe măsură, ceea ce înseamnă că se adresează unei categorii de utilizatori foarte pretențioasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.