Samsung 75F6400 – televizorul cu o varietate de conținut

A trecut de ceva timp perioada în care televizoarele erau folosite doar pentru vizionarea programelor în mod analog sau digital, acum acestea devenind adevărate centre de distracție pentru întreaga familie, datorită faptului că încorporează funcțiile mai multor dispozitive. Exact același lucru îl face și Samsung 75F6400, un televizor smart 3D complet. Prețul modelului este de aproximativ 13000 lei (verifică preț actualizat). Prețul mare se datorează ecranului uriaș și pachetului complet de funcții (smart și 3D).

Designul televizorului poartă numele de One Design și îi oferă acestuia un aspect elegant și futurist. Rama subțire de culoare neagră și suportul cu patru picioare contribuie la vizionarea cuprinzătoare și captivantă. Televizorul are un aspect ultra-slim și este potrivit și pentru fixarea pe un perete. Spre deosebire de celelalte modele care folosesc acest tip de suport, cel de față prezintă o calitate mai scăzută. Televizorul stă fix pe masă, dar plasticul oferă impresia de oarecare instabilitate. Dimensiunile modelului sunt de 1678.8 x 960 x 57 mm, televizorul fiind unul foarte mare.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 75F6400

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală impresionantă de 190 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au contrast puternic și culori vibrante. Imaginile sunt prelucrate cu ajutorul tehnologiilor HyperReal Engine, Wide Color Enhancer și Clear Motion Rate. Astfel, culorile redate vor arăta exact cum au fost gândite și vor avea un grad ridicat de realism. Tehnologia Clear Motion Rate este asociată cu chipset-ul performant, panoul TV și iluminarea de fundal, astfel încât să se obțină cele mai clare imagini în mișcare.

Tehnologia 3D este avansată și oferă imagini clare, cu o adâncime de nivel ridicat și efecte impresionante. Tehnologia folosește ochelari cu obturator activ.

În ceea ce privește sistemul audio asociat imaginilor, acesta este asigurat de tehnologia Dolby Digital Plus, fiind unul de calitate. Difuzoarele oferă o putere de 20W. Sunetul este clar și bogat și poate fi adaptat și la vizionarea 3D.

Samsung 75F6400 are un procesor Dual Core care asigură conectarea la internet și o serie întreagă de funcții smart. Interfața este una prietenoasă și intuitivă, panoul de control Smart Hub fiind organizat în 3 pagini complexe care pot fi controlate prin mișcare. Conținutul poate fi găsit și accesat foarte ușor, iar aplicațiile stau la baza unei game largi de activități, de la vizionarea de filme și seriale online până la ascultarea de muzică, la postarea pe rețelele de socializare sau la jocuri.

Televizorul se poate conecta la internet prin cablu sau Wi-Fi. În același timp, televizorul se poate conecta la o întreagă listă de dispozitive pentru a distra utilizatorul, de la playere Blu-Ray sau DVD la console de joc, stick-uri de memorie sau PC-uri. Pentru aceasta, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și de component. Bineînțeles, televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Pentru controlul televizorului poate fi folosită telecomanda de tip touch-pad cu care vine însoțit dar, în același timp, pot fi folosite gesturile sau comenzile vocale, televizorul fiind dotat și cu microfon. Telecomanda poate primi și ea comenzi tactile, canalul putând fi desenat cu degetul pe touch-pad. Televizorul are un consum de 151 W, deloc mare având în vedere diagonală imensă ce încântă întreaga familie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 190 cm,
  • Smart TV 3D,
  • interactiv

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Prin urmare, Samsung 75F6400 reprezintă o alegere bună în cazul în care se dorește un televizor de dimensiuni foarte mari care să poată distra întreaga familie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.