Samsung 65Q8C – un super TV din gama 2017, pentru o experiență vizuală nemaintâlnită!

În anul 1938, în Statele Unite ale Americii, se vindea primul televizor color. De atunci au trecut 79 de ani, iar industria producătoare de televizoare a continuat să-și îmbunătățească, de la an la an, performanțele, oferindu-ne modele din ce în ce mai competitive, ținând pasul cu noile tendințe și nevoile omului modern. E clar, nu ne mai mulțumim cu televizoare ”grosolane”. Ca să nu mai vorbesc de modelele cu diagonală mică. Poate, poate, acelea încă mai sunt strecurate în camera copilului sau într-o bucătărie nu tocmai spațioasă. Acum suntem fascinați de televizoarele Smart și slim, cu diagonale foarte mari, imagini și sunet ca la cinema, în fața cărora ne putem imagina că trăim o altă viață, că suntem într-o altă lume, în lumea colorată și animată de la TV, mai aproape de distracție, și toate astea în timp ce stăm relaxați pe canapea. O nouă lume a divertismentului și o altă idee despre ceea ce înseamnă un televizor performant, ne oferă Samsung 65Q8C pe care-l găsim la eMAG, la un preț de aproximativ 16.999 lei(verifică preț actualizat).

De ce costă cât trei televizoare la un loc? Pentru că dotările sale tehnice sunt de generație actuală și, crede-mă, au cu ce să te surprindă din plin!

Dragoste la prima vedere

Asta se întâmplă când îl privești, pentru că design-ul său metalic este menit să-l facă să arate bine oriunde l-ai așeza. Finisajele perfecte, ramele ultra subțiri – aproape invizibile – care-i îmbracă ecranul curbat de 360 grade, suportul metalic din dotare îi oferă un aspect minimalist, dar rafinat. Da, e pur și simplu unic și superb! Unic, superb și inteligent, căci a fost gândit să ascundă în mod eficient toate cablurile. În plus, mai ales dacă ai un linving spațios, îl poți monta fără probleme pe unul dintre pereții acestuia (cu ajutorul standului No-Gap), fără a rămâne un spațiu vizibil între TV și perete. Rolul unui astfel de design este acela de a anunța și încuraja o experiență vizuală cel puțin captivantă.

Poză cu Samsung 65Q8C

Samsung 65Q8C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Să ne înțelegem, deși QLED seamănă foarte bine ca și denumire cu OLED, nu vorbim de aceeași tehnologie. QLED vine de la Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum Dot sunt acele particule mici, între 2 și 10 nanometri în diametru, ce se formează din maximum 50 de atomi. Aceștia au avantajul de a emite culori vibrante și naturale, la o luminozitate mai mare. Practic QLED îmbunătățește foarte mult culorile, contrastul și luminozitatea unui panou LED, în timp ce tehnologia OLED face ca diodele să-și producă singure lumina.

Revenind la TV-ul nostru de astăzi, diagonala de 163 de cm a ecranului curbat ne încântă cu cele mai uimitoare imagini, la o rezoluție 4K (3840 x 2160), funcții surprinzătoare și caracteristici superioare de imagine. Iată-le pe cele mai importante, pe cele care-ți oferă cea mai amplă experiență vizuală de care ai avut parte vreodată: Q Engine (motor de imagine rapid, puternic și performant care analizează conținutul pentru a reda o imagină în cele mai vii culori cu putință), Q Dispaly, Q HDR 1500 (pentru ca ochii privitorului să surprindă toate detaliile, chiar și pe acelea care, în mod obișnuit, rămân ascunse în umbre sau sunt prea luminoase), Supreme UHD Dimming, Micro Dimming, Precision Black Pro, Q Colour, Q Viewing Angle (fără distorsiuni de culoare, vezi perfect oriunde ai sta), Peak Illuminator Pro, Auto Depth Enhacer, Ultra Black, Panel 10 bit, Film Mode.

Imaginile perfecte nu pot fi redate decât în compania unui sunet clar, asigurat de un sistem Stereo 4.2 compus din două ieșiri a câte 30 W fiecare cu tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS și Multiroom Link. Chiar și cu volumul la maxim ai parte de sunet concis, fără distoriuni.

Funcțiile inteligente vin să completeze tabloul unei experiențe vizuale perfecte

Funcțiile Smart de ultimă generație sunt benefice pentru a naviga rapid pe Internet și a te conecta cu absolut tot conținutul online de care dorești să beneficiezi. Prin intermediul rețelei Wi-Fi integrate și a noului sistem de operare Tizen ai acces rapid și intuitiv la foarte multe aplicații. În plus, televizorul beneficiază de un tuner digital DVB-TCS2, de o intrare pentru antenă și un player multimedia integrat. Cât privește conexiunile, super modelul Samsung dispune, pe lângă LAN și Wi-Fi integrat, de Slot CI+, RF In, RS232C, o ieșire audio digitală, 3 porturi USB, 4 porturi HDMI.

E suficient să privești imaginile pe care ți le oferă ca să-ți dai seama că ți-l dorești. Poate că vei vrea să aștepți să-l găsești la un preț redus, dar ești conștient că, o dată ce ai văzut ce-ți oferă, vei căuta mereu această perfecțiune, această realitate care ți se relevă din interiorul său, grație tehnologiilor de ultimă generație cu care televizorul a fost înzestrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Smart TV
  • diagonală de 163 cm
  • ecran curbat
  • sonorizare de 60W
  • 4K

Contra:

  • prețul foarte piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.2

O alegere premium

Samsung 65Q8C este modelul de top din gama premium a producătorului corean, lansată anul acesta, ce vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Vezi în magazin
User Rating: 3.85 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.