Samsung 65KS9502 – impresionant din toate punctele de vedere

Pe cât este de impunător (diagonală de 163 cm), pe atât de elegant este designul său curbat. Sunetul este și el la mare înălțime, cât despre imagini, acestea par desprinse din realitate. Funcțiile Smart vin să-i definească potențialul și să ne asigure că achiziționarea acestui TV impresionant merită fiecare bănuț. E adevărat că prețul nu e nicidecum unul mic dar, având în vedere tehnologia care stă în spatele modelului Samsung 65KS9502, acesta e pe deplin justificat. În prezent, la eMAG, prețul inovatorului televizor este de aproximativ 12.599 lei(verifică preț actualizat), beneficiind de o reducere destul de mare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Cel.

Te-ai fi gândit acum 30 de ani, când prea puțini aveam televizoare color iar singurele posturi TV pe care le urmăream erau cel al Televiziunii Naționale și, probabil, un post bulgăresc prins cu chiu cu vai, că vom ajunge să ne bucurăm privirile cu imagini de o calitate incredibilă? Că vom ajunge să îmbrățișăm inovația în toate formele sale, de la imaginile în culori naturale, clare, urmărite pe ecrane curbate cu rezoluții impresionante, până la funcțiile inteligente pe care, cu zeci de ani în urmă, abia dacă ni le puteam imagina, și asta abia după ce citeam câteva romane SF? Acum avem parte de toate astea, și poate ceva în plus, căci tehnologia a avansat atât de mult în ultimul timp, încât ne așteptăm ca de la an la an să fim surprinși cu noi caracteristici tehnice impresionante.

Samsung 65KS9502 și designul care atinge perfecțiunea

În momentul în care îți răsfeți pivirea cu imaginile redate de un ecran curbat, 4K, rezoluție 3840 x 2160, aspect imagine 16:9 și Mega Contrast nu îți vei dori să te reîntorci la un ecran tradițional, plat. Dacă te gândești că un Samsung cu diagonala de 163 cm are un design greoi, ei bine te înșeli, pentru că modelul Samsung e oricum numai greoi nu. Creatorii lui l-au descris ca fiind atractiv din toate punctele de vedere, rezultatul perfect al unei cercetări continue în ceea ce privește perfecționarea designului.

Poză cu Samsung 65KS9502

Samsung 65KS9502

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cei de la Samsung au înțeles cât de importantă este integrarea televizorului în designul locuinței astfel că modelul lor a fost conceput astfel încât să impresioneze din orice unghi ar fi privit, oriunde ar fi așezat. Pentru că atenția privitorului trebuie îndreptată înspre imaginile uimitoare, designerii au creat un ecran fără margini, ceea ce face ca experiența de vizionare să fie una de excepție.

Știai că ochiul uman este atras de formele curbate? Ecranul curbat al lui Samsung 65KS9502 nu se rezumă la a ne oferi doar un design aparte, ci ajută la crearea unei întregi lumi de entertainment! Nu trebuie omis nici ecranul curbat care-i oferă o arhitectonică naturală, elegantă, ducându-ne cu gândul la experiența imersivă din cinematografe.

Un nou standard de imagine

Ecranul Quantum Dot, un miliard de culori perfecte, imaginile vii, contrastul uimitor între nuanțele închise și cele deschise, evidențierea amănunțită a detaliilor precum și alte caracteristici de top te aduc în preajma unei experiențe vizuale cum nu ai mai întâlnit până acum.

Televizorul vine cu o gamă de culori bogată, ce redă imagini naturale și pline de viață. Luminozitatea și detaliile sunt și ele importante pentru o experiență vizuală ca la carte. Prin tehnologia HDR/High Dynamic Range care oferă un nivel maxim de luminozitate de până la 1000 niți, descoperi toate detaliile, chiar și pe cele mai mici și, aparent, neînsemnate.

Reflexii nedorite pe ecran? Nici vorbă de așa ceva. Datorită tehnologiei Ultra Black de la Samsung, imaginile luminoase sunt redate în cel mai natural mod cu putință (le vezi doar pe acestea, nu și lumina exterioară). Nu mai trebuie să tragi draperiile ca să privești în voie la TV. Tehnologia Ultra Black e similară unui material mat care absoarbe lumina exterioară, astfel că, în timpul zilei sau cu lumina aprinsă, imaginile de la televizor vor fi la fel de clare ca acelea percepute în întuneric.

Tehnologia Precision Black are și ea un rol important în redarea unor imagini realiste prin estomparea umbrelor din porțiunile care trebuie să fie întunecate și menține strălucirea în zonele luminoase.

Pentru ca experiența vizuală să fie completă, nivelurile de contrast și cele de luminozitate ale imaginilor sunt intensificate de Peak Illuminator Ultimate.

Te bucuri de o super imagine chiar dacă ceea ce vrei să vezi nu este în format Ultra HD. Tehnologia Remastering Engine analizează și optimizează automat orice conținut care nu e UHD, îmbunătățindu-i semnificativ calitatea.

Sonorizare

Sistemul audio Dolby Digital Plus nu se lasă mai prejos și vine să întregească experința vizuală cu una auditivă excepțională: două ieșiri de 20W, DTS. Basul echilibrat și claritatea sunetului fac casă bună atunci când vine vorba de sonorizare, iar modelul nostru oferă o experiență cu adevărat pe placul meu.

Cu Samsung 65KS9502 ai acces rapid și intuitiv la toate sursele de conținut

Filme, jocuri, emisuni în direct, ai tot ce vrei! Conținutul pe care dorești să-l vizionezi este variat și provine din surse multiple. Cu Smart Hub găsești tot ce-ți trebuie într-un singur loc. Comutarea de la o sursă la alta e floare la ureche, la fel și ajustarea setărilor televizorului. Totul fără pauze de navigare sau alte probleme.  În plus, dacă instalezi pe PC sau pe smartphone aplicația Smart View poți trimite conținutul de pe device-ul tău (videoclipuri, fotografii, etc.) direct pe TV.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • diagonală generoasă
  • Invisible Connection
  • 4K
  • Smart TV
  • sonorizare bună

Contra:

  • preț cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Imagine - 9.6
Conectivitate - 9.8

9.7

O alegere Smart

Dacă îți dorești o experiență vizuală de excepție, imagini cu o luminozitate extraordinară, contrast intens și culori vii, plus funcții Smart aliniate standardelor din 2017, și dispui de bugetul necesar, Samsung 65KS9502 poate fi o alegere perfectă.

Vezi în magazin
User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.