Samsung 65JU7500 – televizorul UHD 3D curbat

Dacă ai un buget consistent la dispoziție pe care să îl investești în divertismentul pentru acasă, merită să alegi un televizor care să știe să facă de toate și să aibă un ecran generos pentru o experiență de vizionare aparte. Samsung 65JU7500 este unul dintre modelele all inclusive de la Samsung din seria 2015, oferind un pachet complet de funcții care să transforme complet vizionarea TV așa cum o știai. Aruncând o privire asupra costului final al acestui model, vedem ca televizorul are un preț de aproximativ 14599 lei(verifică preț actualizat), un preţ de altfel foarte ridicat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design foarte modern, remarcându-se poate în primul rând prin faptul că este curbat. Există o întreagă discuție în jurul curburii întâlnite la modelele Samsung, rămânând până la urmă o preferință de gust. Designul este gândit pentru a atrage atenția asupra ecranului, acest lucru fiind susținut de rama subțire cu inserții metalice și suportul în formă de U care pare să te plaseze mai aproape de acțiune. Liniile minimaliste oferă un aspect foarte elegant, iar alături de dimensiunile generoase oferă o prezență impozantă, totodată modelul măsurând 1457.1 x 842.2 x 132.4 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește calitatea imaginii, aceasta atinge un nivel ridicat. Ecranul este 4K, având o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile redate au un indice PQI (Picture Quality Index) de 1400, asta însemnând că ecranul bifează destule tehnologii avansate. Printre acestea se numără în primul rând tehnologia PurColor care asigură redarea mult mai fidelă a culorilor datorită creșterii numărului de puncte de ajustare. Apoi, contrastul este stabilit cu ajutorul unui Micro Dimming UHD, iar tonurile de negru sunt reglate suplimentar prin intermediul tehnologiei Precision Black.

Calitatea tonurilor de negru oferă un efect de adâncime mult mai bun, accentuat de curbura ecranului. Nu în ultimul rând, imaginile în mișcare sunt redate cu ajutorul tehnologiei Auto Motion Plus care reduce blur-ul și pune în evidență fiecare cadru al mișcării, iar prin funcția UHD Upscalling chiar și imaginile de calitate mai slabă sunt aduse la o calitate apropiată de cea 4K.

Funcțiile 3D completează foarte bine pachetul de dotări, oferind posibilitatea de a urmări toate filmele preferate într-un mod interactiv, iar pentru aceasta ai la dispoziție inclusiv funcția de conversie din 2D în 3D. Culorile și contrastul își păstrează un nivel bun de calitate, iar efectul neplăcut de ghost este redus.

Sistemul audio are o putere de 40 W și este de tip Down Firing, sunetul fiind distribuit din partea de jos a ecranului. Sistemul este dotat cu subwoofer și beneficiază de opțiuni speciale pentru redarea 3D. În spatele calității sunetului se află tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, sunetul putând fi și sincronizat cu sisteme exterioare Samsung, în cazul în care vrei să crești și mai mult calitatea.

Funcțiile smart au fost upgradate, televizorul beneficiind de sistemul de operare Tizen susținut de un procesor Quad Core. Navigarea este astfel foarte fluidă și intuitivă și, în plus, vei avea acces la o serie de funcții personalizate precum crearea unei agende zilnice, memorarea conținutului preferat, partajarea rapidă a acestuia etc. Cât priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless, iar la nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări video composite și component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K foarte generos
  • funcții smart și 3D atractive
  • sunet de calitate

Contra:

  • prețul extrem de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.7

9.9

Cu o diagonală imensă

Samsung 65JU7500 este un televizor care oferă un pachet complet de funcții pentru divertisment, cerând însă o investiție pe măsură.

Vezi detalii
User Rating: 3.4 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.