Samsung 65JU7000 – televizorul 4K ultra slim

Televizoarele devin din ce în ce mai subțiri de la an la an, așa că ultimele serii din 2015 dețin noi recorduri. Acesta este și cazul modelului Samsung 65JU7000, care se remarcă în plus și printr-un echilibru foarte bun la nivelul dotărilor tehnice. În ceea ce privește conectorii, vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component și video composite, toate caracteristicile menţionate până acum făcând ca televizorul să se găsească la prețul de aproximativ 13899 lei(verifică preț actualizat), destul de mare am putea spune ca o primă impresie, dar având în vedere dotările, diagonala și faptul că face parte din noua generație, putem afirma că se explică acest aspect.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Modelul are un design profund minimalist, caracterizat de linii drepte și fine, cu un aspect ușor ascuțit, finisaje metalice și bineînțeles un profil ultra slim. Dimensiunile sunt de 1463.4 x 844.2 x 68.8 mm, iar pentru un sprijin bun suportul este unul plat, însă acesta include o parte decorativă în partea din față, având forma de T. Designul este foarte elegant și atrăgător și oferă impresia de calitate.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JU7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 163 de cm și beneficiază de dotări foarte atractive atât pentru 2D, cât și pentru 3D, putând urmări filmele preferate la scală mare, detaliile fiind impresionante. Imaginile au o claritate superioară, rezoluția fiind de 3840 x 2160 pixeli. Claritatea este susținută de tehnologiile Ultra Clear Panel: Pro și UHD Upscaling, cea din urmă aducând la un nivel apropiat de cel UHD chiar și imaginile ce provin din alte surse.

Culorile sunt foarte atractive, fiind bogate și adăugând un grad ridicat de realism. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming UHD, imaginile fiind împărțite într-un număr mult mai mare de bucăți în vederea comparării eficiente a tonurilor de alb și negru. Redarea cadrelor în mișcare se face fluid, blur-ul fiind eliminat și lăsând loc pentru apariția unor detalii nemaivăzute.

Funcțiile 3D mențin un nivel ridicat de calitate a culorilor și contrastului, imaginile fiind foarte atractive, efectele fiind spectaculoase, iar, în ceea ce priveşte conversia din 2D în 3D, aceasta funcționează foarte bine.

Sistemul audio are o putere de 20 W, fiind unul standard. E de apreciat însă prezența tehnologiilor Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound, pentru creșterea calității sunetului putând conecta un sistem audio sau un soundbar, chiar și wireless.

Funcțiile smart reprezintă cu siguranță un punct forte al televizorului, acestea fiind foarte performante, iar navigarea dovedindu-se extrem de cursivă indiferent de tipul conținutului urmărit. Vei găsi diverse aplicații pentru toți membrii familiei, de la jocuri și până la agende pentru programul zilnic, aplicații pentru gătit sau pentru sport. Trecerea de la conținutul online la cel TV se face instant, iar în plus televizorul va memora conținutul preferat, făcându-l accesibil printr-un singur click. În privinţa conexiunii la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

Pentru controlul televizorului, ai la dispoziție o telecomanda Samsung Smart Control care funcționează ca un mouse, oferindu-ți acces mult mai rapid la conținut, meniuri etc. Televizorul poate primi de asemenea comenzi date prin mișcarea mâinilor, fără a mai fi nevoie să apeși vreun buton.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD 3D generos
  • funcții și control smart avansate
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul extrem de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 10

10

Cu o diagonală imensă

Samsung 65JU7000 este un televizor cu funcții complete pentru divertisment, oferind dotări atractive pentru fiecare membru al familiei.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.