Samsung 65JU6500 – televizorul curbat de mari dimensiuni

Dacă în cazul seriilor de televizoare din 2014 se mai inflitrau modele care lăsau loc de mai bine pe multe dintre nivele, în 2015 producătorii au învățat din experiența precedentă și au lansat televizoare cu dotări foarte echilibrate. Samsung 65JU6500 este un model UHD curbat, cu dimensiuni foarte atractive, care va răspunde cerințelor utilizatorilor cei mai pretențioși. Are un preț de aproximativ 13499 lei(verifică preț actualizat), acesta datorându-se în primul rând dimensiunilor generoase ale ecranului 4K.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La o primă privire, televizorul arată foarte elegant, fiind negru, subțire și având linii foarte fine care urmează curbura ecranului. Rama are o grosime de doar câțiva milimetri, iar alături de suportul jos pune foarte bine în evidență imaginile redate. Modelul are dimensiunile de 1457.1 x 841.8 x 117.4 mm, fiind unul foarte generos, iar experiența de vizionare va fi astfel una spectaculoasă.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JU6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 165 cm, putând astfel să redea imagini mult mai realiste și să te introducă în mijlocul acțiunii. În spatele experienței de vizionare atractive se află o serie întreagă de tehnologii, care, împreună, atrag un indice PQI de 1100. Indicele PQI (Picture Quality Index) este folosit de cei de la Samsung pentru a face o medie între tehnologiile care influențează calitatea imaginii (ex.tehnologii pentru culoare, contrast, profunzime, redarea mișcării, upscale etc). Ca reper, valoarea maximă a indicelui este de 2400, un model cu un astfel de indice integrând toate tehnologiile cele mai avansate disponibile în momentul actual pentru Samsung.

În cazul de față, ecranul cu rezoluție de 3840 x 2160 pixeli redă imagini de 4 ori mai clare decât în cazul modelelor Full HD, claritatea superioară fiind completată de prezența culorilor foarte vii. Dacă în mod obișnuit un ecran UHD are 27 de puncte de ajutare a culorii, tehnologia PurColor crește numărul de puncte cu până la 7 ori, rezultatele fiind incredibile. Culorile sunt foarte fidele, iar contrastul stabilit prin UHD Dimming este unul ridicat. În același timp, calitatea tonurilor de negru, curbura ecranului și tehnologia Auto Depth Enhancer asigură un efect de adâncime mult mai mare. Nu în ultimul rând, tehnologia UHD Upscalling aduce chiar și imaginile de calitate mai slabă la un nivel apropiat de cel 4K.

Televizorul nu beneficiază de funcții 3D, însă, în ceea ce privește partea smart, și aici experiența a fost îmbunătățită, observându-se în primul rând interfața Tizen, aceasta fiind mult mai intuitivă și mai rapidă. Pe lângă accesibilitatea ridicată a conținutului de toate felurile, sistemul de operare Tizen oferă niște funcționalități speciale, precum realizarea unei agende zilnice, reținerea conținutului redat, partajarea acestuia printr-un singur click pe alte dispozitive sau posibilitatea de a desfășura mai multe activități în diferite ferestre pe ecran prin Multi Screen 2.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de mari dimensiuni
  • experiență de vizionare aparte
  • sistemul de operare Tizen

Contra:

  • prețul extrem de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.5
Conectivitate - 9.6

9.6

Cu o diagonală imensă

Samsung 65JU6500 este un televizor din seria pe 2015 a coreenilor de la Samsung, care îmbină cu succes tehnologii avansate de imagine și pe partea smart cu redarea imaginilor pe un ecran de mari dimensiuni. Experiența de vizionare este astfel foarte atractivă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.