Samsung 65JU6470 – un TV conceput pentru divertisment

Ne plac televizoarele Smart, cu imagini impecabile, dar și cu o diagonală generoasă. Sunt numai bune pentru a întreține distracție pentru fiecare membru al familiei. Unul dintre modelele anului 2015, ce se potrivește descrierii de mai sus, este Samsung 65JU6470. Ar un preț de aproximativ 10499 lei(verifică preț actualizat), un preț ce la prima vedere pare extrem de piperat, dar poate că ar trebui să vedem dacă și-l merită sau nu.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Elefant.

Modelul coreenilor se bucură de un design ultra slim, ce te va cuceri printr-o eleganță desăvârșită.Metalul se îmbină perfect cu materialele din plastic, rezultând un produs rafinat, ce cu siguranță va fi reprezenta punctul de atracție al camerei. Grosimea panoului este de 64,6 mm, lungimea sa ajunge la 1,463.5 mm, iar lățimea este de 889,1 mm, ceea ce înseamnă că va trebui să îi asiguri suficient spațiu fie pentru a-l monta pe un suport TV de perete, fie pentru a-l așeza pe o comosă TV. Din punctul meu de vedere cel mai bine s-ar vedea pe un perete. În felul acesta nici nu îți va ocupa prea mult spațiu din cameră. Televizorul cântărește 25,1 kg, ceea ce presupune că nu va fi prea ușor de mutat.

Poze cu Samsung 65JU6470

Samsung 65JU6470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește partea tehnică, televizorul este un model Smart din generația actuală, ce are o diagonală de 163 cm. Ce înseamnă asta? Că ai nevoie de un spațiu generos în care să îl montezi, iar distanța dintre ochii privitorului și televizor să fie destul de mare. Cum îți faci calculele ca să știi care ar trebui să fie distanța minimă corespunzătoare unei asemenea diagonale? Ei bine în general, se recomandă a avea o distanță de aproximativ trei ori mai mare față de diagonala televizorului, astfel încât vederea utilizatorului să nu fie afectată.

Odată ce ai stabilit că acest gen de televizor este cel care ți se potrivește, putem merge mai departe. Și îți voi dezvălui că imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase, de o calitate Ultra HD, cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Culorile sunt vii, bogate și cât se poate de naturale. Imaginile sunt clare, detaliate și au un contrast puternic, astfel încât să nu îți scape nimic din meciurile sau filmele preferate.

Televizorul utilizează sistemul de operare Tizen, responsabil pentru o sursă generoasă de divertisment, ce include orice categorie de vârstă. Fie că ești pasionat de jocuri sau de gătit sau pur și simplu nu ai timp să ajungi la sală și vrei să te menții în formă, acum ai toate aplicațiile necesare la îndemână. Televizorul se conectează ușor cu dispozitivul mobil, astfel încât partajarea conținutului se va putea face printr-un simplu click.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 10W, ce asigură un sunet clar, fin, chiar și atunci când volumul este la maxim. Din punctul meu de vedere sunetul este suficient de puternic, dar dacă totuși îți dorești ceva mai mult, poți oricând opta pentru un sistem home cinema.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul vine echipat cu o gamă destul de variată de conectori: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare composite, Slot CI+ și Wi-Fi integrat(ceea ce presupune că vei avea nevoie de un adaptor).

Modelul Samsung dispune și de un tuner digital, ce te va ajuta să te bucuri de posturile HD, chiar dacă nu dispui de abonament digital.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim,
  • Smart TV,
  • diagonală 163 cm,
  • sistem de operare Tizen,
  • rezoluție Ultra HD

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Imagine - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.4

Ideal pentru distracție

Samsung 65JU6470 este un Smart TV, cu o diagonală uimitoare de 163 cm, potrivit pentru un living imens sau de ce nu pentru o cameră destinată distracției.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.